Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Ίλιον: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα

Στο σημείο επιχείρησαν εννιά πυροσβέστες με τρία οχήματα

28 Ιανουαρίου 2021 11:27
Τραγωδία στο Ίλιον: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία στο Ίλιον: Τη ζωή της έχασε μία γυναίκα μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα. Η πυρκαγιά σημειώθηκε σε σπίτι στην οδό Πατρόκλου και, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης.

Στο σημείο επιχείρησαν εννιά πυροσβέστες με τρία οχήματα. Επίσης, ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Ζεφύρι όπου μία γυναίκα "έχασε" τη ζωή της από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο σπίτι της με αποτέλεσμα και ο γιος της να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τραγωδία στη Μεταμόρφωση: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα

Θρίλερ στη Μεταμόρφωση: Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης 19 Ιανουαρίου όπου ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα που διέμενε. Επίσης στην Αρκαδία σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο με αποτέλεσμα δύο άτομα να χάσουν τη ζωή του και ένας να είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Ιανουαρίου ξέσπασε φωτιά σε ένα διαμέρισμα στη Μεταμόρφωση με αποτέλεσμα να βρεθεί ένας ηλικιωμένος άνδρας νεκρός.

Άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από φωτιά σε διαμέρισμα.

Θρίλερ στη Μεταμόρφωση: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα που είχε πιάσει φωτιά, στη Μεταμόρφωση. Όπως μετέδωσε το OPEN TV, η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 05:00 το πρωί της Τρίτης 19 Ιανουαρίου, ενώ ο άνδρας εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική έπειτα από δύο ώρες επιχειρήσεων.

Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή η αιτία για την οποία ξέσπασε η πυρκαγιά, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος διέμενε μόνος του στο διαμέρισμα. Η φωτιά ξέσπασε σε μια υπερυψωμένη μονοκατοικία επί των οδών Βασιλείου Δεληγιάννη και Καλλιπόλεως.

Στο σημείο έσπευσαν και συνεχίζουν να επιχειρούν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, απειλήθηκε και η διπλανή πολυκατοικία από τις φλόγες.

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share