Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ματίνα Παγώνη: «Η κάμερα με αδικεί. Ο κόσμος που με συναντά στο δρόμο λέει ότι από κοντά είμαι καλύτερη»

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

27 Ιανουαρίου 2021 16:40
Ματίνα Παγώνη: «Η κάμερα με αδικεί. Ο κόσμος που με συναντά στο δρόμο λέει ότι από κοντά είμαι καλύτερη»

Ματίνα Παγώνη: Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε στην τηλεόραση του «Star» και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Η ίδια αναφέρθηκε στις δηλώσεις της για το τι της λέει ο κόσμος που τη συναντά στον δρόμο. Επίσης, η ίδια απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που της τέθηκαν.

Ματίνα Παγώνη: Όλα όσα αποκάλυψε

Η κα. Παγώνη αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως λατρεύει τον κόσμο της ομορφιάς, ενώ ξεκίνησε να βάφεται από την ηλικία των 17 ετών. Έτσι, ο Αρτ από την «Στη φωλιά των Κου Κου», «εισέβαλλε» στο γραφείο της λοιμωξιολόγου, για να της κάνει ένα δώρο! «Είστε η αγαπημένη της εκπομπής μας» της είπε και της πρόσφερε ένα beauty box!

Η Ματίνα Παγώνη τους ευχαρίστησε και αποκάλυψε πως το πρώτο πράγμα που αγόρασε με το άνοιγμα των μαγαζιών ήταν…. καλλυντικά! Ανέφερε μάλιστα πως ο κόσμος που τη συναντά στο δρόμο της λέει πως από κοντά είναι πιο όμορφη και ότι η κάμερα την αδικεί.

Ακόμα, η Ματίνα Παγώνη μίλησε για το πότε προβλέπεται να επανέλθουμε στην κανονικότητα, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στη συνάντησή της με τον Τάκη Ζαχαράτο.

Συνάντηση κορυφής Τάκη Ζαχαράτου - Ματίνας Παγώνη: "Κοίτα να φτιάξεις το μαλλί"

Τάκης Ζαχαράτος: Ο Τάκης Ζαχαράτος τις τελευταίες μέρες υποδύεται την Ματίνα Παγώνη μέσα από βίντεο τα οποία τα έχουν δει χιλιάδες κόσμος, όπου μπορείτε να τον απολαύσετε μέσα από το βίντεο που έχει ανεβάσει στα social media.

Συγκεκριμένα ο Τάκης Ζαχαράτος συναντήθηκε με την Ματίνα Παγώνη ντυμένος σαν την δεύτερη όπου συζήτησαν για όλα από το μακιγιάζ μέχρι και το καρναβάλι.

Συναντήθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος με την Ματίνα Παγώνη.

Τάκης Ζαχάρατος: Η μεγάλη συνάντηση με την Ματίνα Παγώνη

Ειδικότερα την συνάντηση κορυφής που είχε με την Ματίνα Παγώνη πρόδωσε ο Τάκης Ζαχαράτος, πριν λίγη ώρα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή λοιμωξιολόγος και ο καλλιτέχνης αντάμωσαν και τα social media πήραν φωτιά!

Αφορμή, βεβαίως, για αυτή τη συνάντηση στάθηκε η εξαιρετική ομολογουμένως μεταμόρφωση του Τάκη Ζαχαράτου σε… Ματίνα Παγώνη, η οποία και έγινε viral! Μια μεταμόρφωση την οποία απήλαυσε και η ίδια η λοιμωξιολόγος!

Όπως παρακολουθούμε, μάλιστα, στα δυο αποσπάσματα που επέλεξε να μοιραστεί ο Τάκης Ζαχαράτος με τους διαδικτυακούς του φίλους, η Ματίνα Παγώνη του κάνει παρατήρηση για το χτένισμα και τον τόνο της φωνής της! Όπως ήταν επόμενο, λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να γεμίσουν οι δημοσιεύσεις του καλλιτέχνη από αντιδράσεις και σχόλια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share