Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια: "Έφυγε" από τη ζωή βρέφος 3,5 μηνών

Εξετάζεται η αιτία του θανάτου του

27 Ιανουαρίου 2021 12:33
Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια:

Εύβοια: Μία απίστευτη και συγκλονιστική τραγωδία έγινε στην Εύβοια όπου ένα μωρό 3,5 μηνών έχασε τη ζωή του χωρίς να γνωρίζει κανείς τα αίτια του θανάτου του. Επίσης παράλληλα κρίσιμα είναι τα επόμενα δύο 24ωρα για το 9χρονο κορίτσι που υπέστη αλλεργικό σοκ.

Συγκεκριμένα στα Ψαχνά Ευβοίας ένα μωρό "έχασε" τη ζωή του σε ηλικία 3,5 μηνών χωρίς να είναι ακόμη γνωστή η αιτία θανάτου του.

Βρέφος 'έχασε' τη ζωή του σε ηλικία 3,5 μηνών.

Εύβοια: Το χρονικό του τραγικού περιστατικού

Ειδικότερα ήταν περίπου 06:00 τα ξημερώματα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, που οι γονείς του βρέφους το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας στα Ψαχνά Ευβοίας.

Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν το μωρό στη ζωή, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του βρέφους θα δείξει η νεκροψίανεκροτομή που θα γίνει.

Άγριο έγκλημα: 37χρονη σκότωσε 15 μηνών βρέφος

Άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στις ΗΠΑ με μια 37χρονη να σκοτώνει ένα βρέφος μόλις 15 μηνών! Συγκεκριμένα, η 37χρονη Brandi Adeleke είχε προσφερθεί να κοιμήσει το μικρό κορίτσι στο σπίτι της στη βόρεια Ντακότα των ΗΠΑ με αφορμή το Halloween. Επίσης, φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στην Βραζιλία όπου ένας 35χρονος σκότωσε την έγκυο σύντροφό του και έκαψε το πτώμα της!

Όταν η θεία της πήγε να την πάρει η 37χρονη υποστήριξε ότι νοσήσει με κορωνοϊό και ότι το μικρό κορίτσι έπρεπε να μείνει μαζί της καραντίνα. Λίγες ημέρες αργότερα η θεία της πήγε να ενημερωθεί με την 37χρονη να την ενημερώνει ότι το βρέφος ήταν στο νοσοκομείο.

Έντρομη η θεία του κοριτσιού πήγε στο νοσοκομείο όπου βρήκε τους γιατρούς να καταγράφουν πληγές και τραύματα. Στις ερωτήσεις των αστυνομικών τι συνέβη η 37χρονη αρχικά υποστήριξε ότι το παιδί είχε πέσει μέσα στο νερό στη μπανιέρα του σπιτιού και πως αν και το τσίμπησε για να συνέλθει, αυτό έβγαλε νερό και μετά έπεσε πάλι αναίσθητο.

37χρονη σκότωσε 15 μηνών βρέφος

«Οι αστυνομικοί μου είπαν όμως ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης» δήλωσε σε αμερικανικά μέσα η θεία του κοριτσιού.

Σύμφωνα με την αστυνομία η νεκροψία – νεκροτομή κατέγραψε πάρα πολλά τραύματα από χτυπήματα στο κορμί του μικρού κοριτσιού.

Η 37χρονη κατηγορείται για φόνο και κακοποίηση ανηλίκου και παραμένει κρατούμενη με την εγγύηση να έχει οριστεί στο 1 εκατ. δολάρια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share