Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Τραγικές ώρες για τον δημοσιογράφο

26 Ιανουαρίου 2021 09:11
Βαρύ πένθος για τον Νίκο Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος πληροφορήθηκε τον θάνατο ενός πολύ στενού του συνεργάτη και καλού του φίλου!

Ο λόγος για τον Βασίλη Τριανταφύλλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο! Ο δημοσιογράφος ήταν διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας RealNews, εκδότης της οποίας είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Χατζηνικολάου Νίκος Πένθος

Ο Βασίλης υπηρέτησε για περισσότερα από 35 χρόνια τη δημοσιογραφία με ήθος και αξιοπρέπεια.

Βρισκόταν στην ηγετική ομάδα της εφημερίδας, Realnews, από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της και αγκάλιαζε με αγάπη όλους τους συναδέλφους του.

Άγρια κόντρα στον αέρα για τον Νίκο Χατζηνικολάου - Τρομερό «καρφί» από το δημοσιογράφο

Άγρια κόντρα υπήρξε στον αέρα για τον Νίκο Χατζηνικολάου, με τον γνωστό δημοσιογράφο να ρίχνει ένα τρομερό «καρφί» σε συνάδελφό του την ώρα του δελτίου ειδήσεων.

Η Πόπη Τσαπανίδου εξέφρασε τις αμφιβολίες της, καλώντας τους επιστήμονες να πάρουν θέση και να ενημερώσουν το κοινό για το εμβόλιο του κορωνοϊού, με τον Αντώνη Δελλατόλα να διαφωνεί και να καλεί για άμεσο εμβολιασμό.

Έβαλε τα πράγματα… στη θέση τους ο Χατζηνικολάου

Κάπου εκεί πήρε θέση ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να μην ακούν ούτε τον Δελλατόλα, ούτε την Τσαπανίδου, ούτε τον Χατζηνικολάου, αλλά να ακούνε τον γιατρό τους και μόνο τον γιατρό

«Εγώ μετέφερα αποτελέσματα από ελέγχους», αντέτεινε η Πόπη Τσαπανίδου φανερά αμήχανη και θεωρώντας πως η τοποθέτηση Χατζηνικολάου ήταν «καρφί» προς εκείνη, με τον έμπειρο παρουσιαστή να ανακοινώνει και τον ερχομό του μωρού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share