Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Τριανταφύλλου

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο!

26 Ιανουαρίου 2021 08:54
Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Τριανταφύλλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας αφού αργά το βράδυ της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου 2020 έφυγε από τη ζωή -μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο- ο δημοσιογράφος και διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας Realnews, Βασίλης Τριανταφυλλου, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Ο Βασίλης υπηρέτησε για περισσότερα από 35 χρόνια τη δημοσιογραφία με ήθος και αξιοπρέπεια.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Τριανταφύλλου

Βρισκόταν στην ηγετική ομάδα της εφημερίδας, Realnews, από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της και αγκάλιαζε με αγάπη όλους τους συναδέλφους του.

Πέθανε στον ύπνο του ο Δημήτρης Κίτσος

Θλίψη από την τραγική απώλεια του Δημήτρη Κίτσιου, ο οποίος πέθανε στον ύπνο του!

Η κοινή γνώμη του Πύργου και της Ηλείας, “πάγωσε” στο άκουσμα του θανάτου του Δημήτρη Κίτσου σε ηλικία 54 ετών, στον ύπνο του, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Ο Υπαστυνόμος Α’ του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, έχαιρε εκτίμησης όχι μόνο στις τάξεις των συναδέλφων του στην Αστυνομία, αλλά στην κοινωνία ευρύτερα. Πάντα με το χαμόγελο, πάντα λεβέντικα, ο Δημήτρης Κίτσος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Για την εντιμότητά του, για την ανοιχτή του καρδιά, για την ντομπροσύνη του.

Πέθανε στον ύπνο του ο Δημήτρης Κίτσος

Σύμφωνα με το ilialive.gr, σε νεαρή ηλικία παράλληλα με την καριέρα του στην Αστυνομία, η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και το δίκαιο, τον οδήγησε να γίνει διαιτητής στα τοπικά πρωταθλήματα της Ηλείας.

Η Εξόδιος Ακολουθία του Δημήτρη Κίτσου, θα τελεστεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου το μεσημέρι στις 3.30 στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Κοιμητήριο Κρεστένων…

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share