«Ανοίγουν» τα στόματα για την Ευγενία που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου: «Της έσπασε τα δόντια και την απείλησε ότι...»
«Μου είπε ότι της πήραν τα έγγραφα, τα χρήματα και το τηλέφωνό της, επειδή προσπάθησε να το σκάσει και να το φύγει»
Ανατριχιάζουν τα νέα δεδομένα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη γυναικοκτονία της 40χρονης Ευγενίας στην Ξάνθη.
Όλα ξεκίνησαν ένα χρόνο πριν όταν η 40χρονη Ευγενία, έγινε ένα ακόμη θύμα ενδοοικογενειακής βίας τη στιγμή που γνώρισε τον 42χρονο και αποφάσισε να μείνει μαζί του στο χωριό του στην Ξάνθη. Έκτοτε, άρχισε να κόβει σταδιακά την επικοινωνία με γνωστούς και φίλους, ενώ όπως εξομολογήθηκε σε φίλη της έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους.
Φίλη της Ευγενίας αποκαλύπτει το μαρτύριο που ζούσε
«Μια μέρα με πήρε τηλέφωνο, δεν ήταν καλά και μου λέει ότι αυτός την έδερνε. Και κάτι μάλωσαν και αυτός την βάρεσε και μου λέει “μου έσπασε τα δόντια”», αποκάλυψε η πρώην συγκάτοικος της Ευγενίας.
«Μου είπε η Ευγενία ότι τότε την απείλησε, άμα αυτή θέλει να τον παρατήσει, θα την θάψει στην αυλή και κανένας δεν θα την βρει. Και εγώ της είπα άμα είναι να έρθω να σε πάρω. “Όχι, όχι”, μετά μου ζήτησε συγγνώμη», είπε η φίλη της αδικοχαμένης 40χρονης στο Star.
Την ίδια ώρα ανατριχιάζουν τα τελευταία μηνύματα της 40χρονης Ευγενίας
Μέσα Οκτωβρίου μίλησε με την αδελφή μου και μου είπε ότι κρατείται παρά τη θέλησή της από τον σύντροφό της και την οικογένειά του. Μου είπε ότι της πήραν τα έγγραφα, τα χρήματα και το τηλέφωνό της, επειδή προσπάθησε να το σκάσει και να το φύγει», είπε η αδελφή της 40χρονης Ευγενίας.
Να σας θυμίσουμε ότι στις 23 Οκτωβρίου η 40χρονη μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής με σπασμένους αυχενικούς σπόνδυλους και ιδιαίτερα σοβαρά τραύματα.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Ο 42χρονος ισχυρίστηκε στους γιατρούς ότι η άτυχη γυναίκα έπεσε σε μια τρύπα στο δρόμο, καθώς περπατούσαν.
Οι ισχυρισμοί του, ωστόσο, δεν έπεισαν τους γιατρούς, καθώς τα εκτεταμένα τραύματά της έδιναν την εικόνα μιας βαριά κακοποιημένης γυναίκας.
Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία και ο 42χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για πέντε κακουργήματα, περιλαμβανομένης της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.