Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Καρτέρι θανάτου είχε στήσει ο πιστολέρο του Πειραιά - «Δε μου άρεσε εκεί που καθόταν, ζήτησε από μια κοπέλα να...» (video)

Το χρονικό της εν ψυχρώ εκτέλεσης μέσα στο σούπερ μάρκετ

15 Ιουνίου 2024 17:40
Καρτέρι θανάτου είχε στήσει ο πιστολέρο του Πειραιά - «Δε μου άρεσε εκεί που καθόταν, ζήτησε από μια κοπέλα να...» (video)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Καρτέρι θανάτου είχε στήσει στα δύο του θύματα ο δράστης της εκτέλεσης σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά, το απόγευμα της Παρασκευής (14/6).

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως είχαν δει λίγο πριν από το συμβάν τον δράστη να βρίσκεται κοντά στο σούπερ μάρκετ και να παρακολουθεί τις κινήσεις στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει αντιληπτό από κανέναν ότι παρακολουθούσε τα δύο θύματα.

«Τον είχα δει τον δράστη, δε μου άρεσε εκεί που καθόταν»

«Άκουσα το μπαμ στις 5:30 το απόγευμα. Επειδή είχε πάρα πολύ κόσμο και αστυνομία με τα μηχανάκια να τρέχουν, δεν ήταν πολύ δυνατός ο θόρυβος. Τον είχα δει τον δράστη. Δε μου άρεσε εκεί που καθόταν, σε ένα σκαλοπάτι εισόδου μιας πολυκατοικίας, πολύ κοντά στο σούπερ μάρκετ», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, ο δράστης «είπε στην κοπέλα δίπλα στην επιχείρηση ότι περιμένει κάτι φίλους του και ζήτησε να κάτσει σε μια καρέκλα που είχαν έξω μάλλον για να κρύβεται, για να καλυφθεί».

Λίγα λεπτά αργότερα, τα δύο θύματα έφτασαν στο σημείο, μπήκαν στο σούπερ μάρκετ και κατευθύνθηκαν προς το μανάβικο. Τότε, ο εκτελεστής τους ακολούθησε και τους πυροβόλησε εν ψυχρώ. Από τους πυροβολισμούς το ένα από τα θύματα έπεσε νεκρό, ενώ το δεύτερο τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει ενώ 800 μέτρα από το συμβάν τον εντόπισαν οι Αρχές και τον συνέλαβαν. Ακόμη, έγινε προσαγωγή ενός ακόμη άνδρα, ο οποίος ανέφερε ότι γνώριζε τα άτομα αυτά.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share