Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες για την 11χρονη στην Ηλεία: Είχε σημάδια που έδειχναν ότι είχε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή σε προηγούμενη φάση (video)

Τι υποστήριξε ο Καλλιακμάνης

12 Ιουνίου 2024 14:35
Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες για την 11χρονη στην Ηλεία: Είχε σημάδια που έδειχναν ότι είχε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή σε προηγούμενη φάση (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονιστική ήταν η αποκάλυψη που έκανε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος σε σημερινή του τοποθέτηση ανέφερε πως η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό της 11χρονης Βασιλικής, την οποία σκότωσε ο θείος της στην Ηλεία, «είχε σημάδια που έδειχναν ότι είχε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή σε προηγούμενη φάση».

Αρχικά ο Γ. Καλλιακμάνης εξέφρασε την οργή του για το γεγονός ότι ο 37χρονος δολοφόνος είχε καταδικαστεί το 2020 για βιασμό ανηλίκου και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με τραγικό αποτέλεσμα την δολοφονία της 11χρονης.

Με την ευακιρία, δείτε επίσης: Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Σοκάρει η σύζυγος του 37χρονου καθ' ομολογίαν δράστη - «Με την μητέρα της Βασιλικής είμαστε σαν αδελφές» (video)

Επιπλέον, άφησε σαφέστατες αιχμές και για τη στάση των γονιών του κοριτσιού, οι οποίοι, όπως τόνισε, λένε ότι δεν γνώριζαν ότι ο θείος της μικρής είχε καταδικαστεί για βιασμό.

Παράλληλα υποστήριξε ότι από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψαν συγκλονιστικά στοιχεία, καθώς «το παιδί είχε σημάδια που έδειχναν ότι είχε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή σε προηγούμενη φάση. Οι γονείς δεν το γνώριζαν αυτό;»

«Πού ξέρω εγώ ότι δεν το είχε βιάσει και παλαιότερα αυτός;», διερωτήθηκε ο Γ. Καλλιακμάνης.

Μάλιστα, εξέφρασε την απορία του για τη γνώμη των κοινωνικών λειτουργών που είπαν ότι το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωνε το άτυχο κορίτσι ήταν ιδανικό λέγοντας: «άλλο κι αυτό, άλλη συζήτηση κι αυτή».

«Αναλωνόμαστε σε θεωρίες, ενώ έχει βιαστεί ένα παιδί και ο βιαστής του ήταν έξω. Κυκλοφορούσε ελεύθερος, δίπλα στα παιδιά, είχε δικά του παιδιά. Πού είναι το κράτος; Έλεγχε κανείς; Λένε τώρα “ποιος ήταν υπεύθυνος να τον ελέγξει;”. Έπρεπε δηλαδή ένας αστυνομικός να είναι συνέχεια μαζί του για να βλέπει αν αυτός ο άνθρωπος θα πλησίαζε την 11χρονη ή οποιοδήποτε άλλο παιδί;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share