Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Άγιοι Ανάργυροι: Το δράμα που περνούσε η Κυριακή στα χέρια του κτήνους - «Ήταν εξαρτημένη, δεν πήγαινε πουθενά χωρίς εκείνον...»

«Εκείνος είχε το κινητό της, ήλεγχε τα πάντα...»

13 Απριλίου 2024 08:27
Άγιοι Ανάργυροι: Το δράμα που περνούσε η Κυριακή στα χέρια του κτήνους - «Ήταν εξαρτημένη, δεν πήγαινε πουθενά χωρίς εκείνον...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι λεπτομέρειες γύρω από το έγκλημα των Αγίων Αναργύρων συγκλονίζουν για όσα περνούσε η Κυριακή Γρίβα στα χέρια του κτήνους, που τη σκότωσε στο τέλος, με μαρτυρία στο «Φως στο Τούνελ» να προσφέρει μία ακόμη μεγαλύτερη διάσταση όσων συνέβαιναν.

Με πρώην συνάδελφο της Κυριακής Γρίβα, από το συνεργείο καθαρισμού, όπου εργαζόταν, συγκεκριμένα, μίλησε το «Τούνελ», για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για την συμπεριφορά του συντρόφου της και για την κακοποίηση που δεχόταν, την ίδια στιγμή που νέο ντοκουμέντο «καίει» τον φρουρό του ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Οι λεπτομέρειες για όσα ζούσε η Κυριακή

«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι, αλλά εξαρτημένη από τον σύντροφό της. Όταν αυτός απουσίαζε από την δουλειά, δεν ερχόταν και η Κυριακή. Αυτός δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα και έτσι αναγκάστηκα και τους έδιωξα και τους δυο μαζί. Στην Κυριακή είπα ότι για εκείνη η πόρτα είναι ανοιχτή και μου απάντησε ότι είναι μαζί με τον σύντροφό της σε αυτό. Μετά από τρεις μήνες, πήρα την αδελφή της για μια δουλειά που μου είχε προκύψει και μου είπε να πάρω την Κυριακή τηλέφωνο. Την πήρα και το σήκωσε ο σύντροφός της. Εκείνος ασχολούταν με το κινητό της Κυριακής και εκείνος έλεγχε τα πάντα. Είχα δει μια φορά κάτι μελανιές και της είπα: «Δεν πιστεύω να υπάρχει βία στο σπίτι Κυριακή; Θέλω να μου το πεις». Και μου απάντησε: «Όχι, όλα είναι μια χαρά». Τίποτα, φοβόταν».

Όπως αναφέρει ο συνάδελφος της, η οικογένειά της Κυριακής, της έλεγε ότι πρέπει να φύγει από αυτόν.

«Όταν πρωτοήρθε στη δουλειά ήταν πολύ καλός, επικοινωνιακός, τα πάντα. Στην πορεία άρχισε μια να έρχεται, μια να μην έρχεται. Είχε λείψει τρεις-τέσσερις μέρες και είχε κλειστό το κινητό του και έψαχνα να τον βρω και μου είπε η Κυριακή ότι είχε ένα σοβαρό πρόβλημα και είχε πάει στο χωριό. Τελικά από ότι έμαθα τώρα τον είχαν πιάσει για ναρκωτικά. Εντάξει δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο, να τη σκοτώσει εν ψυχρώ».

Άγιοι Ανάργυροι: Έξι αστυνομικοί καλούνται σε έγγραφες εξηγήσεις για την δολοφονία της Κυριακής

Έγγραφες εξηγήσεις καλούνται να δώσουν οι έξι αστυνομικοί του ΑΤ Αγίων Αναργύρων σχετικά με το τι έγινε κατά το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες του Open, θα πρέπει να απαντήσουν μέσα σε πέντε ημέρες στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ, για τις παραλείψεις και τις ολιγωρίες τους, που είχαν ως αποτέλεσμα να δολοφονηθεί η Κυριακή από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Την ίδια ώρα, αναμένονται και τα αποτελέσματα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που έχει διατάξει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, η οποία θα αφορά τους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος και τον αστυνομικό στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Υπενθυμίζεται ότι η 28χρονη Κυριακή είχε μεταβεί στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων για να ζητήσει βοήθεια γιατί φοβόταν τον πρώην σύντροφό της. Είχε μεταβεί εκεί με έναν φίλο της και είχε ζητήσει ένα περιπολικό για να τη συνοδεύσει στο σπίτι της. Κανείς δεν την άκουσε και όταν βγήκε έξω από το Τμήμα, κάλεσε το 100 και μέσα σε λίγα λεπτά δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share