Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Τραγική ειρωνεία η επιστολή του φονιά της Κυριακής: «Με σκότωσες με τον χειρότερο τρόπο, να είσαι πάντα καλά αλλά μακριά μου»

«Γιατί δεν με θέλεις; Κρίμα ρε μωρό μου σε αγάπησα τόσο πολύ και δεν το κατάλαβες καν»

12 Απριλίου 2024 10:12
Τραγική ειρωνεία η επιστολή του φονιά της Κυριακής: «Με σκότωσες με τον χειρότερο τρόπο, να είσαι πάντα καλά αλλά μακριά μου»
Από Εύη Κουρίδου

Η χειριστικότητα του 39χρονου δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα αποτυπώνεται πλήρως στην επιστολή που της είχε στείλει και η οποία βρέθηκε στο πορτοφόλι της κοπέλας μετά τον θάνατό της από τις πέντε μαχαιριές που της κατάφερε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Η επιστολή του γυναικοκτόνου ξεκινά ως εξής: «Σου γράφω γιατί ήθελα μια φορά να με ακούσεις χωρίς να μιλάς και να πετάς τα δικά σου, έσβησες την εμπιστοσύνη που σου είχα με αυτό που έκανες. Το έκανες τόσο δύσκολο, έπειτα με έπεισες με κλάματα ότι θέλεις να είμαστε μαζί».

Δείτε επίσης: Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία της Κυριακής - «Έχω πάθει σοκ, το ακούω live...» (video)

Στη συνέχεια, εμφανίζεται να υποστηρίζει ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και ήταν χρήστης ουσιών κατηγορώντας την κοπέλα ότι δεν άφησε ποτέ σε ηρεμία τη σχέση τους: «Σου είπα μωρό μου έχω κάποια προβλήματα, έχω διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας. Ήμουν τόσα χρόνια χρήστης και ότι τώρα τα έκοψα για πρώτη φορά γιατί ήθελα να είμαι μαζί σου», γράφει ο 39χρονος και προσθέτει «εσύ από την άλλη όπως σου είπα και χθες δεν την άφησες αυτή τη σχέση ποτέ σε ηρεμία. Μια γινόταν το ένα, μια το άλλο, μια το παρ' άλλο. Φωτογραφίες αγάπη γιατί όταν βγαίνουμε κοιτάς άλλους;».

Συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο προς την άτυχη Κυριακή, ο 39χρονος γράφει: «γιατί μου λες ψέμματα ότι βγαίνεις με την Π....; γιατί δεν με θέλεις; σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και επειδή έκανα και εγώ τη... και τα κράταγα μετά έσκαγα και τα έκανα και εγώ με τη σειρά μου σκ...».

«Κι όμως όλο τον τελευταίο καιρό όλο με προσβολές με αντιμετωπίζεις. Δεν με εκτιμούσες σε τίποτα, δεν με ήθελες τις περισσότερες φορές και έδειχνες ότι με σιχαίνεσαι κι εγώ να αναρωτιέμαι τι έκανα, τι κάνω λάθος» προσθέτει στην επιστολή του ο 39χρονος επιμένοντας να ρίχνει όλες τις ευθύνες για ό,τι δεν πήγε καλά στη σχέση τους στην κοπέλα την οποία αργότερα θα δολοφονούσε.

Όπως γράφει, μάλιστα, σε άλλο σημείο της επιστολής «όχι δεν είσαι η μάνα μου όπως μου είχες πει. Ήσουν όμως αυτή που είχες πει οτι με αγαπάς και θα είσαι εδώ για μένα και θα τα καταφέρουμε».

«Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέμματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει» προσπαθεί να πείσει την Κυριακή σε άλλο τμήμα της επιστολής η οποία καταλήγει με ένα κατηγορώ στο οποίο χρησιμοποιεί και τη λέξη «με σκότωσες»:

«Αποφάσισες να δείξεις ότι δεν άξιζε τίποτα, υποτίμησες τόσο τον εαυτό σου γιατί; Συνέχεια σου έλεγα πόσο όμορφη είσαι και ότι καμία δεν συγκρίνεται μαζί σου. Ήθελες επιβεβαίωση; Κρίμα ρε μωρό μου σε αγάπησα τόσο πολύ και δεν το κατάλαβες καν. Τουλάχιστον θα μπορούσες να τελειώσεις αυτή τη σχέση πιο σωστά ρε συ Κυριακή και όχι με αυτόν τον τρόπο. Και απλά με σκότωσες με τον χειρότερο τρόπο. Τουλάχιστον μπράβο, αν όντως ήταν αυτός ο στόχος σου, το κατάφερες και με το παραπάνω. Να είσαι πάντα καλά, αλλά μακριά μου. Κρίμα γιατί σ΄ αγάπησα. Αντίο ο μ... ο Θανάσης σου».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share