Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Ηλιούπολη: Νέες αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία - Η μαρτυρία που βάζει «φωτιά» και τα στοιχεία που «δείχνουν» τον 36χρονο ως μητροκτόνο (video)

Ο μαυροφορεμένος άνδρας στη ταράτσα και οι περιέργες κινήσεις

11 Απριλίου 2024 23:27
Ηλιούπολη: Νέες αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία - Η μαρτυρία που βάζει «φωτιά» και τα στοιχεία που «δείχνουν» τον 36χρονο ως μητροκτόνο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Ηλιούπολη. Μητέρα και γιός βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους με τραύματα από καραμπίνα. Άνδρες του ανθρωποκτονιών εξετάζουν το σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα του και μετά από αρκετές ώρες, ίσως και μέρες, να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο γιός έπαιρνε αναβολικά χάπια, όμως δε φαίνεται να ακολουθούσε αγωγή για κάποιο ψυχιατρικό νόσημα.

Η γειτονιά είχε χάσει τα ίχνη τους, όπως και η ηλικιωμένη γιαγιά της οικογένειας. Κάλεσε τους συγγενείς στην Αλεξανδρούπολη. Η δυσωδία από τον χώρο ενίσχυε το κακό σενάριο. Όταν κλειδαράς άνοιξε την πόρτα, αποκαλύφθηκε η φρίκη...

Ο γιος νεκρός, χωρίς ρούχα πάνω στο κρεβάτι της μητέρας κι εκείνη νεκρή στην πολυθρόνα με τραύμα στο κεφάλι. Την προηγούμενη Παρασκευή η γειτονιά είχε ακούσει κάτι που έμοιαζε με πυροβολισμούς.

«Ακούσαμε αλλά μπορεί να ήταν και πυροτεχνήματα», λένε γείτονες.

Οι άνδρες του ανθρωποκτονιών από το βράδυ της Τετάρτης 10/4 συλλέγουν στοιχεία μέσα απο το αναστατωμένο διαμέρισμα. Αντίκρισαν πεταμένα αντικείμενα, η τηλεόραση σπασμένη στο πάτωμα και παντού κηλίδες αίματος. Είτε προηγήθηκε καυγάς, είτε ο γιος στηριζόταν απο τα αντικείμενα, ενώ αιμαρρογούσε.

Ηλιούπολη: Η μαρτυρία που περιπλέκει κι άλλο την υπόθεση

Λίγες ώρες πριν το φονικό, με τους γείτονες να μιλούν για Πέμπτη ή Παρασκευή, είδαν στην ταράτσα του σπιτιού έναν άνδρα νεαρό ηλικίας κάτω των 40, μαυροφορεμένο, να περιφέρεται με ένα σακίδιο στην πλάτη.

Τους κίνησε την περιέργεια. Πρόκειται για μια μαρτυρία που δεν περνά απαρατήρητη από την ασφάλεια, παρά το γεγονός ότι ήδη έχουν συλλέξει τα κομμάτια του παζλ. Προφανώς και εξετάζουν ποιος είναι.

Μπορεί να είναι κάποιος που ξέρει στοιχεία για το έκλημα, μπορεί όμως να είναι και ο ίδιος ο γιος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share