Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Αυτό είναι το ειδικό δωμάτιο που κρατείται ο δολοφόνος της Κυριακής (video)

Ο χώρος δε διαθέτει αντικείμενα, ώστε να μην αυτοτραυματιστεί ή επιτεθεί

10 Απριλίου 2024 17:08
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Αυτό είναι το ειδικό δωμάτιο που κρατείται ο δολοφόνος της Κυριακής (video)
Από Εύη Κουρίδου

Σε ειδικό δωμάτιο στο Τζάνειο κρατείται ο 39χρονος που σκότωσε την Κυριακή Γρίβα, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, φρουρούμενος από τέσσερις φύλακες.

Η εκπομπή «Tlive» παρουσίασε σε γραφικό τον χώρο που κρατείται ο 39χρονος και σημείωσε πως το δωμάτιο αποτελείται από δύο κρεβάτια και δεν έχει αντικείμενα, ώστε ο άνδρας να μην αυτοτραυματιστεί ή επιτεθεί σε κάποιον.

Επίσης, διαθέτει ένα μπάνιο και ένα παράθυρο με κάγκελα. Έξω από το δωμάτιο ο χώρος χωρίζεται με ένα προθάλαμο με μια σιδερένια πόρτα, ενώ υπάρχουν θέσεις που κάθονται οι φρουροί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, οι φρουροί είναι εργαζόμενοι σωφρονιστικών καταστημάτων και πρόκειται για τέσσερα άτομα σε κάθε βάρδια.

Άγιοι Ανάργυροι: «Είχε πολλή ενέργεια μέσα του, ήταν βιαστικός» - Η συμπεριφορά του γυναικοκτόνου στον χώρο εργασίας του

Τη συμπεριφορά του 39χρονου Θανάση Κουρέλη που σκότωσε την 28χρονη Κυριακή Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους, περιέγραψε συνάδελφός του στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Ήταν εργατικός και αποτελεσματικός αλλά ήταν περίεργος», ανέφερε η συνάδελφος του 39χρονου, για τον τρόπο που συμπεριφερόταν στον χώρο εργασίας του.

«Ήταν λίγο περίεργος, βέβαια ήταν καλός στη δουλειά του. Υπήρχαν φορές που δεν ερχόταν για δουλειά και μια φορά συγκεκριμένα είχε στείλει μήνυμα ότι δε θα έρθει και μάθαμε μετά από τη μητέρα του ότι κάτι είχε πάρει και είχε πάει στο νοσοκομείο, Παραιτήθηκε από τη δουλειά, γιατί έλεγε ότι θα πάει στα καράβια να εργαστεί», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά του, ανέφερε ότι «ήταν εργατικός και αποτελεσματικός, αλλά ήταν περίεργος με τους συναδέλφους. Είχε πολλή ενέργεια μέσα του, που δεν ήταν συμβατή με τους υπόλοιπους συναδέλφους. Ήθελε να τα κάνει όλα πολύ γρήγορα, κάτι που δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τους υπόλοιπους. Ήταν βιαστικός».

Η συνάδελφος του 39χρονου γυναικοκτόνου τόνισε ότι σε αυτή τη δουλειά έμεινε περίπου έναν χρόνο και η θέση του ήταν αποθηκάριος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share