Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Προφυλακιστέος ο 39χρονος - Επικαλέστηκε ψυχικά προβλήματα

«Σήμερα έμαθα πως έκανα κακό στην Κυριακή», ισχυρίζεται

4 Απριλίου 2024 16:37
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Προφυλακιστέος ο 39χρονος - Επικαλέστηκε ψυχικά προβλήματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 39χρονος γυναικοκτόνος της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, την ώρα που έρχονται περισσότερες πληροφορίες για τον χειρισμό της υπόθεσης από το Αστυνομικό Τμήμα.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η παραμονή του ενώπιον της ανακρίτριας ήταν ολιγόλεπτη, καθώς σύμφωνα με τους συνηγόρους του δεν ήταν σε θέση να παρακολουθήσει τη διαδικασία.

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως κατέθεσε υπόμνημα στο οποίο επικαλείται ψυχιατρικά-ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ζητώντας ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από τις δικαστικές Αρχές.

Τα πρώτα λόγια του 39χρονου γυναικοκτόνου

Στο σχετικό υπόμνημη, που υπέβαλε, φέρεται να αναφέρει στοιχεία βάσει των οποίων από το 2013 έως σήμερα νοσηλεύτηκε επτά φορές σε Δαφνί, στο Αττικόν, καθώς και σε ιδιωτικές κλινικές.

Ισχυρίζεται επίσης ότι έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικες ασθενείες και έχει υποστεί, ως απόρροια αυτών, ψυχωσικά επεισόδια ενώ υποστηρίζει ότι του έχουν συνταγογραφηθεί ισχυρά ψυχοφάρμακα και ότι έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας.

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν, παράλληλα, τα πρώτα λόγια που είπε ο 39χρονος ενώπιον των ανακριτικών Αρχών, όπου υπογράμμισε πως «δεν θυμάμαι τίποτα, σήμερα έμαθα ότι έκανα κάτι κακό στη 28χρονη».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share