Σάββατο, 13 Απριλίου 2024

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με το καρτέρι του 39χρονου φονιά στο σπίτι της Κυριακής λίγο πριν τη σκοτώσει

Κυκλοφορεί γύρω από την πολυκατοικία με το λευκό του σκούτερ περιμένοντας την 28χρονη

2 Απριλίου 2024 21:53
Άγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με το καρτέρι του 39χρονου φονιά στο σπίτι της Κυριακής λίγο πριν τη σκοτώσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο βίντεο που δείχνει τον δράστη της στυγνής δολοφονίας στους Αγίους Αναργύρους να παρακολουθεί για αρκετή ώρα το σπίτι της 28χρονης το βράδυ της δολοφονίας.

Στο βίντεο ο δράστης φαίνεται να κυκλοφορεί γύρω από την πολυκατοικία με το λευκό του σκούτερ, περιμένοντας την πρώην σύντροφό του να φτάσει σπίτι.

Ωστόσο, όταν εκείνη τον αντιλαμβάνεται κατευθύνεται μαζί με έναν φίλο της προς το αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει τη συνδρομή της ΕΛΑΣ, μη γνωρίζοντας ότι ο δράστης τους είδε και τους ακολούθησε μέχρι το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Εκεί ο δράστης σταθμεύει το μηχανάκι του 50 μόλις μέτρα μακριά από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος και όταν το θύμα βγήκε για να ζητήσει τη συνδρομή της Άμεσης Δράσης τηλεφωνικά, εφόσον το ΑΤ δεν είχε παράσχει περιπολικό για να την πάει σπίτι, εκείνος της επιτέθηκε και τη σκότωσε σχεδόν μέσα στον χώρο του τμήματος. Το βίντεο μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Αξίζει να τονιστεί ότι με βάση τους κανονισμούς ο χώρος που έγινε η δολοφονία της 28χρονης, θεωρείται «ζωτικός χώρος» του Αστυνομικού Τμήματος, λόγω της εγγύτητάς του. Ο χώρος της δολοφονίας, αποτυπώνεται ξεκάθαρα σε βίντεο που δημοσιεύτηκε λίγο μετά τη δολοφονία, δείχνοντας ότι το έγκλημα έγινε σε απόσταση μικρότερη των τριών μέτρων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ με… λογοτεχνικά τερτίπια αποφεύγει να διευκρινήσει πόσο κοντά στον σκοπό του ΑΤ έγινε το ειδεχθές έγκλημα, με τις φωτογραφίες από το σημείο να προκαλούν εκτός από σοκ, οργή για την ανικανότητα του αστυνομικού να εμποδίσει τη δολοφονία που έγινε μπροστά στα μάτια του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share