Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Μην το ζήσει κανείς: Οι γονείς της 28χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της το έμαθαν από... ρεπόρτερ που τους τηλεφώνησε

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες!

2 Απριλίου 2024 11:04
Μην το ζήσει κανείς: Οι γονείς της 28χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της το έμαθαν από... ρεπόρτερ που τους τηλεφώνησε
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σήμερα αποκαλύπτεται μια καταδικαστέα εξέλιξη, η οποία εντάσσεται σε μια σειρά από παραλείψεις σχετικά με το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους, όπου θύμα είναι μια 28χρονη γυναίκα, δολοφονημένη έξω από το αστυνομικό τμήμα από τον πρώην σύντροφό της.

Οι γονείς της 28χρονης γυναίκας, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, παρέμειναν ανυποψίαστοι για τον θάνατο του παιδιού τους έως σήμερα το πρωί, σχεδόν 12 ώρες μετά το περιστατικό.

Τελικά, ενημερώθηκαν για την τραγική εξέλιξη από μια ρεπόρτερ του newsit.gr, η οποία τους επικοινώνησε για να λάβει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση.

Ο πατέρας της 28χρονης ανυποψίαστος όταν ρωτήθηκε αν είναι συγγενής με την κοπέλα ρώτησε το μικρό της όνομα και όταν συνειδητοποίησε ότι είναι η κόρη του έχασε την γη κάτω από τα πόδια του.

Μην το ζήσει κανείς: Οι γονείς της 28χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της το έμαθαν από... ρεπόρτερ που τους τηλεφώνησε

Μάλιστα στην συνομιλία που είχε με την δημοσιογράφο του newsit.gr είπε μεταξύ άλλων ότι άκουσε για το έγκλημα χθες το βράδυ αλλά δεν του πέρασε από το μυαλό ότι είναι το παιδί του και για να μην την ενοχλήσει θα της τηλεφωνούσε σήμερα το πρωί.

Επίσης, χρειάστηκε η μεσολάβηση της δημοσιογράφου προκειμένου να καταφέρει ο τραγικός πατέρας να επικοινωνήσει με την αστυνομία!

Όλο αυτό, δείχνει τον ερασιτεχνισμό με τον οποίο έχουν κινηθεί από την πρώτη στιγμή στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα για να φτάσουμε τόσες ώρες μετά το φονικό και να μην έχει ενημερωθεί η οικογένεια της 28χρονης!

Υπενθυμίζεται ότι η 28χρονη είχε μεταβεί το βράδυ της Δευτέρας (01/04/2024) μαζί με ένα φίλο της στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων και είπε στους αστυνομικούς ότι την παρακολουθεί ο πρώην σύντροφός της και φοβάται.

Εκείνοι την συμβούλευσαν να καταθέσει μήνυση εις βάρος του προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, παρά το γεγονός ότι αυτό δεν στοιχειοθετεί κάποιο αδίκημα.

Τότε η 28χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν θέλει να καταθέσει μήνυση, γιατί δεν έχει νόημα. Τους αποκάλυψε, μάλιστα, ότι το 2020 είχε καταθέσει μήνυση εις βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό, ωστόσο δεν έγινε τίποτα και πλέον φοβάται.

Η 28χρονη ζήτησε ένα περιπολικό για να πάει στο σπίτι της όμως εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποιο διαθέσιμο. Η άτυχη γυναίκα είπε θα καλέσει εκείνη περιπολικό μόλις βγει από το τμήμα. Δυστυχώς δεν πρόλαβε. Την στιγμή που μιλούσε στο τηλέφωνο με την Άμεση Δράση, της επιτέθηκε έξω από το τμήμα ο πρώην σύντροφός της και την δολοφόνησε. Την κάρφωσε με το μαχαίρι στην καρδιά κόβοντάς της το νήμα της ζωής. Σύμφωνα μαρτυρίες όλα έγιναν γρήγορα, ο 39χρονος άρχισε να την κυνηγάει και ακούγονταν ουρλιαχτά.

Να σημειωθεί ότι το γεγονός ότι η κοπέλα συνοδευόταν από έναν φίλο της και δεν θα πήγαινε μόνη της στο σπίτι ήταν ένα στοιχείο καθησυχαστικό. Οι αστυνομικοί μάλιστα είχαν ανοίξει κάρτα για το συμβάν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share