Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Νίκαια: Ο 64χρονος έδερνε τη γυναίκα και την κόρη του - Σκότωσε τον γαμπρό του μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του

Ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη, έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του και όταν τον είδε τον πυροβόλησε δύο φορές - Αμέσως μετά, αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο

2 Μαρτίου 2024 09:54
Έγκλημα στη Νίκαια: Ο 64χρονος έδερνε τη γυναίκα και την κόρη του - Σκότωσε τον γαμπρό του μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Έγκλημα στη Νίκαια: "Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για αυτό το λόγο. Ήταν ένας πατέρας-αφέντης ο οποίος έδερνε τη γυναίκα του και την κόρη του. Όταν τον εγκατάλειψαν ήρθε εδώ και τον σκότωσε".

Με αυτά τα λόγια, συγγενής του 39χρονου άνδρα που δολοφονήθηκε από το πεθερό του στη Νίκαια, περιγράφει τον δράστη και τα κίνητρα που τον όπλισαν.

Ο 64χρονος άνδρας αποφάσισε το πρωί της Παρασκευής να λύσει τις διαφορές που είχε με τον γαμπρό του με μια κυνηγετική καραμπίνα. Ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη, έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του και όταν τον είδε τον πυροβόλησε δύο φορές και αμέσως μετά, με το ίδιο όπλο έδωσε τέλος στη ζωή του.

Θεωρούσε το θύμα και την κόρη του υπεύθυνους για τον χωρισμό του.

"Κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά..."

"Μαμά, μαμά, βγες έξω, κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά", φέρεται να είπε το ανήλικο αγόρι του 40χρονου, όταν είδε το πατέρα του να καταλήγει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Όλα εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 8 το πρωί, την ώρα που το θύμα ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι του στην οδό Κυζίκου. Ο 40χρονος είχε μόλις βγάλει το αυτοκίνητό του από το γκαράζ και όταν βγήκε για να κλείσει την είσοδο είδε τον πεθερό του να πετάγεται μπροστά του με το όπλο και να τον πυροβολεί. Το θύμα κατέληξε μπρούμυτα στο έδαφος και ο δράστης τον πυροβόλησε μια ακόμα φορά. Αφού έκανε μερικά βήματα έστρεψε το δίκαννο προς το κεφάλι του και με έναν πυροβολισμό έδωσε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του 64χρονου μετά το χωρισμό της, είχε έρθει για να ζήσει στη Νίκαια με την κόρη της και το γαμπρό της. Όταν μετακόμισε σε διαφορετικό σπίτι, ο δράστης άρχισε να απειλεί το ζευγάρι. Φέρεται να θεωρούσε την κόρη και τον γαμπρό υπεύθυνους για το χωρισμό, ενώ πίστευε ότι εκείνοι την έκρυβαν και δεν μπορούσε να έχει επικοινωνία μαζί της.

Σχεδίασε με κάθε λεπτομέρεια το έγκλημα και ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη, περιμένοντας έξω από το σπίτι το γαμπρό του.

"Στέλιο μπες, μπες μέσα"

"Είδα έναν που φοράει σκούφο να κρατάει μια καραμπίνα. Ακούω τη γυναίκα του θύματος από το μπαλκόνι να φωνάζει: "Στέλιο μπες, μπες μέσα” και "βοήθεια”", περιγράφει γείτονας του 40χρονου που άνοιξε το παράθυρο του όταν άκουσε το πρώτο πυροβολισμό. "Τον πλησίασε στο πεζοδρόμιο και τον πυροβολεί την πρώτη φορά. Το θύμα ούρλιαζε μετά τον πρώτο πυροβολισμό. Μετά το δεύτερο πυροβολισμό σταμάτησε. Φεύγει λίγο προς τα πάνω, ξαναγυρίζει πίσω, κοίταγε μέσα στην μπαλκονόπορτα, προφανώς την κόρη του και τα εγγόνια του. Ακούω ένα τρίτο πυροβολισμό και τον χάνω από τα μάτια μου. Σίγουρα τον περίμενε γιατί κατέβηκε από το αυτοκίνητο, πήγε έκλεισε και τη γκαραζόπορτα και δεν είχε τρόπο να μπει πουθενά γιατί ήταν κλειστή η γκαραζόπορτα", περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας.

"Εγώ ανέβαινα το δρόμο κι άκουσα ένα θόρυβο. Φτάνοντας σε αυτό το σημείο είδα δύο ανθρώπους πεσμένους. Ο ένας ήταν χτυπημένος στο κεφάλι και ο πεθερός ξάπλα στο πεζοδρόμιο κι η καραμπίνα αριστερά του. Λίγο πιο πάνω ήταν κι ένα κατσαβίδι και δύο φυσίγγια", αναφέρει άλλος γείτονας που περνούσε από το σημείο της δολοφονίας το πρωί της Παρασκευής.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share