Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024

Αγία Βαρβάρα: Προφυλακίστηκαν τα πεθερικά για τη δολοφονία του γιατρού μετά την κυνική απολογία του 69χρονου - «Ήταν η κακιά στιγμή…» (video)

Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους

28 Φεβρουαρίου 2024 18:34
Αγία Βαρβάρα: Προφυλακίστηκαν τα πεθερικά για τη δολοφονία του γιατρού μετά την κυνική απολογία του 69χρονου - «Ήταν η κακιά στιγμή…» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 69χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του γαμπρού του, το περασμένο Σάββατο (24/2) στο σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα.

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε και η κατηγορούμενη για συνέργεια σύζυγος του 69χρονου η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, διώκεται μετά την μαρτυρία της κόρης της και συζύγου του θύματος ότι την ώρα του φονικού τον παρότρυνε να πυροβολήσει.

Οι σχέσεις του 57χρονου γαμπρού με τα πεθερικά του αλλά και της συζύγου και κόρης τους φέρονται τους τελευταίους μήνες να ήταν εκρηκτικές με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχαν οδηγηθεί στο τμήμα για ενδοοικογενειακή βία και είχαν αλληλομηνυθεί.

Ο άτυχος γιατρός την ώρα που ο πεθερός του σήκωσε το όπλο και τον πυροβόλησε, στην είσοδο της οικογενειακής πολυκατοικίας, εμφανίζεται να μιλούσε με τη σύζυγο του στο τηλέφωνο η οποία υποστηρίζει ότι όλα έγιναν χωρίς καμία αιτία.

«Ο πατέρας μου ήθελε να έχει τον έλεγχο σε όλα. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό» φέρεται να λέει η γυναίκα, γιατρός επίσης στο επάγγελμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, περιέγραψε πως τη μοιραία ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο με τον σύζυγο της που πήγαινε να πετάξει τα σκουπίδια και η κόρη τους βρισκόταν στο αυτοκίνητο. «Άκουσα τη μητέρα μου να φωνάζει στην κόρη μου “που πας με τον ψυχάκια”.

Όταν έμπαινε ο σύζυγός μου στην είσοδο της πολυκατοικίας άκουσα την μητέρα μου να φωνάζει “ρίξτου, ρίξτου”. Τότε άκουσα έναν πυροβολισμό και ο σύζυγός μου σταμάτησε να μιλάει» φέρεται να αναφέρει με τη μητέρα της, ωστόσο, να διαψεύδει τους ισχυρισμούς της λέγοντας πως ο ρόλος της περιορίστηκε στο να συνοδεύσει το σύζυγο της στο αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί.

Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους

«Δεν προέτρεψα το σύζυγο μου στο φονικό, είμαι αθώα. Δεν έχω κάνει τίποτα εγώ. Εκείνη την ώρα γύριζα από τα ψώνια που έκανα στο σούπερ μάρκετ. Δεν τον παρότρυνα να κάνει τη δολοφονία. Απλώς τον συνόδεψα μέχρι το αστυνομικό τμήμα, όπου τον συνέλαβαν στα μισά της διαδρομής» εμφανίζεται να ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη η οποία στη δίωρη απολογία της κατά πληροφορίες αναφέρθηκε στις τεταμένες σχέσεις που είχαν με τον γαμπρό τους.

Αλλά και ο 69χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε ότι είχε προαποφασίσει το έγκλημα. «Ήταν η κακιά στιγμή έπειτα από τις βαριές κουβέντες που ανταλλάξαμε» φέρεται να ισχυρίστηκε απαντώντας σε σειρά ερωτημάτων του ανακριτή σε μια απολογία που διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να εμφανίστηκε μετανιωμένος για το έγκλημα και να ισχυρίστηκε πως βρισκόταν σε βρασμώ ψυχικής ορμής όταν το διέπραξε καθώς ο γαμπρός του τον έβρισε.

Μάλιστα, ο 69χρονος εμφανίζεται να είπε πως η σχέση που είχε με τον γαμπρό του δεν ήταν καλή καθώς ο κατηγορούμενος τον είχε καταγγείλει πως κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του, κάτι ωστόσο που δεν επιβεβαιώθηκε από την έκθεση του παιδοψυχιάτρου.

Όταν δε, κλήθηκε να εξηγήσει γιατί είχε την καραμπίνα μαζί του, ο 69χρονος φέρεται να είπε πως την είχε πάντα πάνω του είτε πήγαινε στο χωριό για κυνήγι είτε βρισκόταν στην Αθήνα επειδή φοβόταν μην του την κλέψουν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share