Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Πρωτοφανές έγκλημα στα Τρίκαλα: 46χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία και μετά μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο

18 Φεβρουαρίου 2024 17:43
Πρωτοφανές έγκλημα στα Τρίκαλα: 46χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πρωτοφανές έγκλημα σημειώθηκε στα Τρίκαλα, καθώς 46χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, 46χρονος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει, ακόμη, ότι ο πατέρας έχει πεθάνει εδώ και αρκετές ώρες, με τον ίδιο τον 46χρονο να καλεί την αστυνομία μετά τον φόνο.

Δείτε επίσης: 36χρονη αποκεφάλισε την μητέρα της - «Αφαίρεσε το μυαλό της με σφυρί και σκούπιζε τα χέρια και τα μπράτσα της από το αίμα»

περιπολικό

Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε μια αποτρόπαιη εικόνα. Στη συνέχεια, ο 46χρονος, που αυτοτραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαθύ τραύμα στον αυχένα.

Οι δύο άντρες βρέθηκαν σε εργαστήριο στην οδό Καρδίτσης.

Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας και διενεργείται έρευνα.

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Πέθανε βρέφος που γεννήθηκε πρόωρα - Δίνει μάχη το δίδυμο αδελφάκι του

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκαν τα Τρίκαλα μετά την είδηση του θανάτου ενός βρέφους που γεννήθηκε πρόωρα ενώ το δίδυμο αδελφάκι του δίνει μάχη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, μία 32χρονη, που διένυε τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Τρικάλων, με τη συνοδεία του γυναικολόγου της, μετά από επιπλοκή που παρουσίασε.

Δείτε επίσης: Βόλος: Οργή για τον οδηγό της μηχανής που σκότωσε το βρέφος - «Το άτυπο αλκοτέστ έδειξε 0,85, ανεπίτρεπτο να οδηγεί έτσι» (video)

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητο πως πρέπει να προχωρήσουν σε καισαρική. Κάτι που έγινε και αμέσως στήθηκε γέφυρα ζωής από γιατρούς, μαίες, ΕΚΑΒ και Αστυνομία προκειμένου τα βρέφη να διακομιστούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Διασωληνώθηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα, αλλά δυστυχώς, το ένα μωράκι κατέληξε λόγω της προωρότητάς του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του δεύτερου μωρού αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share