Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: «Έγινε κατά λάθος, το όπλο είχε ασφάλεια» υποστήριξε ο 39χρονος δράστης που σκότωσε τη σύντροφό του

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης λέει ασυναρτησίες για να δικαιολογήσει το στυγερό έγκλημα

17 Φεβρουαρίου 2024 15:10
Γυναικοκτονία στην Κρήτη: «Έγινε κατά λάθος, το όπλο είχε ασφάλεια» υποστήριξε ο 39χρονος δράστης που σκότωσε τη σύντροφό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: «Έγινε κατά λάθος, το όπλο είχε ασφάλεια» υποστήριξε ο 39χρονος δράστης που σκότωσε τη σύντροφό του.

Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 20.02.2024, με σκοπό να απολογηθεί για την εγκληματική πράξη του, ζήτησε και έλαβε ο 39χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος νωρίς το πρωί χθες Παρασκευή δολοφόνησε την 29χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσαν μαζί.

«Παίζαμε με το όπλο» φέρεται να ισχυρίστηκε. «Έγινε κατά λάθος, το όπλο είχε ασφάλεια, αλλά εκπυρσοκρότησε» φέρεται να είναι οι δικαιολογίες που ξεστόμισε.

Γυναικοκτονία Κρήτη δράστης

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο άνδρας φαίνεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν επιστρέψει σπίτι του. Έπειτα ακολούθησε άγριος καβγάς με τη σύντροφό του, με τη γειτονιά να ακούει τις φωνές. Μετά από λίγο, στις 7:20 το πρωί έβγαλε το όπλο, το οποίο είναι άγνωστο αν ήταν δικό του ή κατείχε παράνομα και την πυροβόλησε.

Οι γείτονες του ζευγαριού αποκαλύπτουν ότι τις τελευταίες εβδομάδες είχαν σημειωθεί έντονοι καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού.

«Γνώριζα το ζευγάρι. Το 29χρονο θύμα ήταν ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό κορίτσι. Ακούγαμε στη γειτονιά ότι είχε προβλήματα με τον 39χρονο δράστη. Εμείς στη γειτονιά δε θέλαμε να έχουμε σχέσεις με το ζευγάρι γιατί ο δράστης είχε απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία για ναρκωτικά.

Πολλές φορές τον βλέπαμε μεθυσμένο να γυρίζει στο σπίτι που έμεναν μαζί με την σύντροφό του. Το ζευγάρι έμενε στον 2ο όροφο και πολλοί από την πολυκατοικία, εδώ και καιρό, ακούγαμε τους τσακωμούς. Κανείς από εμάς δεν μπορούσε να ξέρει τον λόγο για τον οποίο τσακώνονταν. Στη γειτονιά είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, έχουμε πέσει από τα σύννεφα», είπε ένας από τους γείτονες του ζευγαριού.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share