Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μακελειό στην Γλυφάδα: «Ήταν επιθετικός ο Άρης - Μας πετούσε σίδερα και πέτρες...» - Συγκλονίζει μαρτυρία για τον 76χρονο δράστη (video)

«Άρχισε να ουρλιάζει και να με απειλεί...»

16 Φεβρουαρίου 2024 16:42
Μακελειό στην Γλυφάδα: «Ήταν επιθετικός ο Άρης - Μας πετούσε σίδερα και πέτρες...» - Συγκλονίζει μαρτυρία για τον 76χρονο δράστη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μακελειό στην Γλυφάδα: Μία συγκλονιστική μαρτυρία για τον 76χρονο δράστη που στέρησε τη ζωή από 3 ανθρώπους την Δευτέρα (12/2) στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση, έφερε στην δημοσιότητα η εκπομπή Live News.

Ο μάρτυρας ανέφερεπως είχε αναπτύξει μία φιλική σχέση με την οικογένεια Καρνέση και μία ημέρα έφτασε με το ιδιωτικό του σκάφος στο νησί των Πεταλιών. Ο ίδιος αναφέρει πως δεν ήθελε να αποβιβαστεί στο νησί, παρά μόνο να δέσει στον μώλο, όμως ήρθε αντιμέτωπος με την επιθετική συμπεριφορά του 76χρονου.

«Εγώ στην οικογένεια Καρνέση είχα φτιάξει, είχε καεί ένα κτίριό τους εκεί στη Γλυφάδα και είχα κάνει κάποιες εργασίες τότε εκεί και είχα αναπτύξει μία γνωριμία. Είχαμε μετά για ένα διάστημα κάποιες επαφές και τα λοιπά. Η σχέση ήταν φιλική, καλή».

«Πέρσι το καλοκαίρι με τη γνωριμία και με το θάρρος αυτής της γνωριμίας και με την εκτίμηση που υπήρχε. Φτάνω με ένα σκάφος ιδιωτικό που είχα στο νησί των Πεταλιών. Είμαι με τα παιδιά μου, δύο μικρά, ανήλικα. Ενώ είμαστε οικογενειακά και πλησιάζω να προσεγγίσω τον μώλο, βγαίνει αυτός ο κύριος Άρης».

«Και αφού του εξηγώ πριν δέσω στο μώλο ότι έχω προσεγγίσει το νησί, είμαι φίλος της οικογένειας, να δέσω λίγο εδώ να δούνε και τα παιδιά, όχι να αποβιβαστούμε, άρχισε να με απειλεί, να μη δέσω, να μη πλησιάσω τον μώλο».

Όπως λέει ο μάρτυρας, ο 76χρονος ούρλιαζε να μην πλησιάσει τον μώλο και άρχισε να τον απειλεί πως θα ρίξει πέτρες στο σκάφος για να το αποτρέψει να προσεγγίσει.

«Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες, γιατί του λέω «ειδοποίησε την οικογένεια». Αυτός άρχισε να με ουρλιάζει και να με απειλεί ότι «μην πλησιάσεις εδώ». Έσκυβε, έκανε ότι θα πάρει πέτρες, ότι θα μου ρίξει στο σκάφος».

«Άρχισαν να κλαίνε τα μωρά. Άρχισε να μας πετάει πέτρες και να μας βρίζει. Μου έκανε χειρονομίες ότι θα μου πετάξει πέτρες, ότι θα πάρει σίδερα και τα λοιπά. Μετά ούρλιαζε ότι «εγώ είμαι το αφεντικό». Του έλεγα «πάρε το αφεντικό σου» και μου έλεγε “εγώ είμαι το αφεντικό εδώ”», κατέληξε ο μάρτυρας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share