Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Γλυφάδα: Νέα ανατροπή! Ο Αιγύπτιος έμενε στο σπίτι της Μαρίας Καρνέση - Τα 4+1 ερωτήματα για το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία (Video)

Η άγνωστη συνάντηση του Αιγύπτιου με τα μέλη της οικογένειας Καρνέση πριν το μακελειό

16 Φεβρουαρίου 2024 16:41
Γλυφάδα: Νέα ανατροπή! Ο Αιγύπτιος έμενε στο σπίτι της Μαρίας Καρνέση - Τα 4+1 ερωτήματα για το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νέα ανατροπή στο έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο, της τριπλής δολοφονίας σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, καθώς ο Αιγύπτιος μακελάρης έμενε στο σπίτι της Μαρίας Καρνέση, την οποία δολοφόνησε!

Σύμφωνα με το MEGA και την εκπομπή «Live News» τα κοινόχρηστα στο σπίτι στο οποίο έμενε ο Αιγύπτιος πήγαιναν στο όνομα «Μαρία Καρνέση» και όχι στο όνομα «Αντρέας Καρνέσης», για τον οποίο δούλευε ο Αιγύπτιος.

Ωστόσο, αυτό που προξενεί μεγάλη εντύπωση και περιπλέκει τα πράγματα είναι το γεγονός πως ο Αιγύπτιος δεν έμενε στο σπίτι στη Γλυφάδα εδώ και μήνες οπότε δεν δικαιολογείται και το δολοφονικό και τα περί έξωσης, τα οποία όπλισαν το χέρι του 76χρονου.

Αυτό που μπαίνει πλέον στη συζήτηση είναι το γεγονός ο Αιγύπτιος, ο οποίος φώναζε «δεν θα με βγάλετε από το σπίτι» να αναφέρεται σε κάποιο άλλο οίκημα... Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τις αλληλοκατηγορίες ανάμεσα στον Σπύρο Καρνέση και τις αδερφές του αλλά και για τα 325 εκατομμύρια δολάρια.

Τα 4+1 ερωτήματα για το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία

Όσο περνούν οι ημέρες οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση του μακελειού στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα καλούνται να βρουν το κίνητρο του δράστη.

Όμως, υπάρχουν πέντε βασικά ερωτήματα:

  1. Ποιος είναι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε ο Άρης;
  2. Υπήρχαν ύποπτες κινήσεις στο λογαριασμό του;
  3. Τον έδιωξαν από το σπίτι;
  4. Είχε προσωπικές διαφορές με τη Μαρία Καρνέση;
  5. Γιατί κλείδωσε τη Δέσποινα Καρνέση πριν τις δολοφονίες;

Σε πρώτη φάση, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, οι Αρχές θα επικεντρωθούν στα αποτελέσματα από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, εξετάζοντας στοιχεία που θα ρίξουν φως στις έρευνες. Οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο «προσωπικών λόγων» πίσω από το δολοφονικό ξέσπασμα του δράστη. Ελέγχουν όμως παράλληλα τις οικονομικές και επαγγελματικές σχέσεις του με την εφοπλιστική οικογένεια.

Μέχρι στιγμής, οι καταθέσεις από το περιβάλλον του 76χρονου δεν έχουν αποκαλύψει λεπτομέρειες για τις σκέψεις του πριν το μακελειό, όμως οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να είχε εκφράσει τυχόν ενοχλήσεις σε κάποια επικοινωνία με φιλικό του πρόσωπο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share