Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Αντώνης Βλασσάκης: Ποιος ήταν ο CEO της ναυτιλιακής στην Γλυφάδα που δολοφόνησε ο Αιγύπτιος

Ο Αιγύπτιος που σκότωσε τρεις πριν αυτοκτονήσει, δούλευε ως επιστάτης στην οικογένεια Καρνέση και απολύθηκε πριν λίγο διάστημα

12 Φεβρουαρίου 2024 14:45
Αντώνης Βλασσάκης: Ποιος ήταν ο CEO της ναυτιλιακής στην Γλυφάδα που δολοφόνησε ο Αιγύπτιος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ένα περιστατικό πυροβολισμών που συνέβη σε ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα. Ο δράστης, πρώην εργαζόμενος, εισέβαλε στα γραφεία της εταιρείας στην οδό Αρτεμισίου και άνοιξε πυρ με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τρία άτομα πριν τελικά βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απώλειες από τα πυρά του Αιγύπτιου περιλαμβάνουν την αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, τη Μαρία Καρνέση, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ναυτιλιακής εταιρείας, Αντώνη Βλασσάκη, που ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Μαρίας Καρνέση, καθώς και τον πρώην καπετάνιο και υπάλληλο στο λογιστήριο της εταιρείας, Ηλία Κουκουλάρη.

Ο Αιγύπτιος δράστης βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτηρίου της ναυτιλιακής πλάι στην καραμπίνα με την οποία αυτοκτόνησε.

Ο δράστης που οι Έλληνες τον φώναζαν «Άρη» αλλά κατά πληροφορίες το πραγματικό του όνομα ήταν Ελ Μπουράι, ήταν πρώην εργαζόμενος της εταιρείας που είχε απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν για χρόνια επιστάτης στο σπίτι της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς.

Ο δράστης μπήκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε απολυθεί, είχε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης στον χώρο. Κατά την είσοδό του, είπε ότι πήγαινε μέσα για να καθαρίσει. Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο άτομα και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε ένα ακόμη άτομο, πιθανότατα γυναίκα.

Δείτε τον CEO της εταιρείας Αντώνη Βλασσάκη

Αντώνης Βλασσάκης: Ποιος ήταν ο CEO της ναυτιλιακής στην Γλυφάδα που δολοφόνησε ο Αιγύπτιος
Ο διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής, Αντώνης Βλασσάκης

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share