Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Μακελειό στη Γλυφάδα: «Τον πυροβόλησε πισώπλατα» - Ανατριχιάζει ο γαμπρός του νεκρού καπετάνιου

«Ο πεθερός μου πετάχτηκε να του πάρει την καραμπίνα και έβγαλε ένα πιστόλι και τον σκότωσε»

12 Φεβρουαρίου 2024 14:19
Μακελειό στη Γλυφάδα: «Τον πυροβόλησε πισώπλατα» - Ανατριχιάζει ο γαμπρός του νεκρού καπετάνιου
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μακελειό στη Γλυφάδα: «Τον πυροβόλησε πισώπλατα» ανέφερε σε μια ανατριχιαστική περιγραφή ο γαμπρός του νεκρού καπετάνιου.

Η εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αντώνης Βλασάκης, και ο καπετάνιος Ηλίας Κουκουλάρης, που εργαζόταν στο λογιστήριο έπεσαν νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτου δράστη.

Ο γαμπρός του Ηλία Κουκουλάρη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπήκε στο γραφείο του γαμπρού της πλοιοκτήτριας. Έβγαλε την καραμπίνα να τον σκοτώσει και ο πεθερός μου πετάχτηκε να του πάρει την καραμπίνα. Και έβγαλε ένα πιστόλι και τον σκότωσε. Τον χτύπησε πισώπλατα»

γαμπρός του νεκρού καπετάνιου μακελειό Γλυφάδα

«Έβγαλε την καραμπίνα, πήγε ο πεθερός μου να τον αφοπλίσει και αυτός έβγαλε περίστροφο και του έριξε από την πλάτη, από πίσω» λέει και ξαναλέει ο άνθρωπος, σαστισμένος ακόμα από αυτά που συνέβησαν.

Τον δράστη του μακελειού δεν τον γνωρίζει. Όπως λέει «Κάτι σαν επιστάτη τον είχαν δεν ξέρω περισσότερα. Απ΄ ό,τι κατάλαβα δεν ερχόταν εδώ, δεν ήταν άνθρωπος του γραφείου».

Μία από τις υπαλλήλους λέει «ήμασταν στα γραφεία μας και ακούσαμε πυροβολισμούς, δεν ξέραμε τι έγινε. Πρόκειται για έναν παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιο στην καταγωγή, ο οποίος έχει απολυθεί εδώ και καιρό. Προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά. Φώναζε σε όλους να φύγουν. Δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλο από εμάς. Μόνο τα αφεντικά. Οπότε χτύπησε στοχευμένα αυτούς. Πυροβόλησε τα δύο αφεντικά και έναν υπάλληλο που τον πλησίασε προσπαθώντας να τον ηρεμήσει. Μπήκε με μια κοντόκαννη καραμπίνα επαναληπτική και ένα revolver. Όταν μπήκε στην εταιρεία δεν είχε προτεταμένο το όπλο του, κρατούσε ένα σάκο. Ήμουν στον όροφό μου, είχα κρυφτεί κάτω από το γραφείο μου μέχρι να μπουν οι αστυνομικοί και να μας βγάλουν όλους έξω.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share