Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Μεσολόγγι: «Μου είχε πει ότι...» - Μίλησε η γυναίκα που έστειλε μηνύματα ο κρεοπώλης την ημέρα του φονικού! (video)

Η προφητεία της μητέρας του άτυχου Μπάμπη

27 Ιανουαρίου 2024 08:56
Έγκλημα στο Μεσολόγγι: «Μου είχε πει ότι...» - Μίλησε η γυναίκα που έστειλε μηνύματα ο κρεοπώλης την ημέρα του φονικού! (video)
Από Εύη Κουρίδου

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως σχετικά με την άγρια δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, τη στιγμή που ο προφυλακιστέος κρεοπώλης εξακολουθεί να αρνείται τη συμμετοχή του στην υπόθεση.

Η γυναίκα που έστειλε μηνύματα ο κρεοπώλης

Ο κρεοπώλης είχε στείλει μηνύματα σε μία γυναίκα την ημέρα της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου. Η ίδια δήλωσε πως είχε μια τυπική φιλική επαφή με τον κατηγορούμενο και ότι όντως της έστειλε εκείνο το πρωί ένα μήνυμα και όχι περισσότερα, όπως έλεγαν.

«Το έστειλε το πρωί της Πέμπτης, 10:30….11; Κάπου εκεί…Δε θυμάμαι ακριβώς. Γνώριζε ότι είχα ένα θέμα με την υγεία μου και απλά μου έγραψε "τι κάνεις καμάρι μου; πως είσαι;" Κάτι τέτοιο…Ένα απλό μήνυμα. Δεν του απάντησα τίποτα…».

Δείτε επίσης: Τα 11 ανεξήγητα λεπτά που «καίνε» τον κρεοπώλη - Τον «ξεγύμνωσαν» οι κάμερες και οι χρόνοι (video)

Όπως λέει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», δεν είχαν τόσο στενή φιλική επαφή. «Μιλούσαμε μια φορά τον χρόνο και δε βρισκόμασταν, γιατί εγώ έμενα αλλού. Μου είχε πει ότι ήταν πεσμένη η δουλειά του και είχε πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Τον Μπάμπη δεν τον γνώριζα», κατέληξε.

Η προφητεία της μητέρας του Μπάμπη

Η εκπομπή βρέθηκε στο πατρικό σπίτι του αγνοούμενου και στο δωμάτιό του. Η αδελφή του, Χριστίνα, έδειξε στη ρεπόρτερ τα προσωπικά του αντικείμενα που είχε αφήσει πίσω.

«Τα κυνηγετικά του ρούχα και τα φυσίγγια του είναι εδώ. Η μητέρα μου υποστηρίζει ότι λείπουν κάποια εννιάβολα. Έχει αφήσει πίσω το πορτοφόλι του με την ταυτότητα και τις κάρτες του, τα μοναδικά παπούτσια που είχε για κυνήγι. To μοναδικό που πήρε είναι το όπλο του. Ίσως πήγαινε να πάρει τα χρήματα που του χρωστούσε και πήρε το όπλο για προστασία…», είχε πει στο «Τούνελ» αναστατωμένη.

Σημαντικά αποδείχτηκαν τα όσα ανέφερε η μητέρα του άτυχου νέου. Μίλησε για το τετράδιο και τις σημειώσεις που κρατούσε για τα δάνεια που έδινε.

Προφητικές αποδείχτηκαν οι δηλώσεις της. «Πηγαίνω στα χωράφια και νομίζω πως θα δω το παιδί μου να μου λέει εδώ είμαι», είπε η μητέρα του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share