Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης "μιλούσε" στο κινητό την ώρα της δολοφονίας του!

«Επί 3,5 ώρες από τις 20:37 έως τις 23:49 το κινητό είχε την ένδειξη ότι βρίσκεται σε "συνεδρία"»

25 Ιανουαρίου 2024 08:09
Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στο θρίλερ του Μεσολογγίου καθώς "φωτιά" έβαλε στην υπόθεση το νέο στοιχείο που έδωσε το σήμα από το κινητό του Μπάμπη Κούτσικου. Την ίδια στιγμή, λογισμικό αναζήτησης κρυπτονομισμάτων βρέθηκε στο σπίτι του Μπάμπη.

Συγκεκριμένα, το κινητό όπως και το όπλο που είχε μαζί του ο Μπάμπης το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του ψάχνουν ασταμάτητα οι ειδικές ομάδες και ο στρατός στην περιοχή του Μεσολογγίου, όπου εντοπίστηκε η σορός του. Τα δύο στοιχεία αναμένεται να δώσουν απαντήσεις ως προς την ύπαρξη συνεργών, αλλά και για το κίνητρο.

Οι έρευνες συνεχίζονται στη λιμνοθάλασσα, όμως πληροφορίες του Pelop τονίζουν πως δεν αποκλείεται αυτά μπορεί να βρίσκονται μέσα στην πόλη στο Μεσολόγγι.

Ο Μπάμπης "μιλούσε" στο κινητό την ώρα της δολοφονίας του

Χθες η εκπομπή «Ζήνα το Βράδυ» αποκάλυψε ένα νέο στοιχείο από την ανάλυση του στίγματος του κινητού του 31χρονου. Εκτός από την τοποθεσία του θύματος το μοιραίο βράδυ, η ένδειξη «συνεδρία» που έδειξε το στίγμα δίνει νέα τροπή στην υπόθεση.

Το κινητό του 31χρονου επί 3,5 ώρες και συγκεκριμένα, από τις 20:37 (ώρα που τον παρέλαβε ο κρεοπώλης) έως τις 23:49, έδειχνε την ένδειξη ότι βρίσκεται σε «συνεδρία». Όπως εξήγησε ο πρώην αξιωματικός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης, αυτό σημαίνει ότι ο Μπάμπης είχε ανοιχτή επικοινωνία μέσω κάποιας εφαρμογής, όπως Messenger, Skype κλπ.

Από την πλευρά του, όταν ο κρεοπώλης ρωτήθηκε για το εάν τον είδε να χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο, ο 50χρονος υποστήριξε ότι δεν παρατήρησε καν αν είχε μαζί του τη συσκευή.

Αυτό που μένει να απαντηθεί - τα στοιχεία μπορεί να δώσει η εταιρία κινητής τηλεφωνίας - είναι σε ποια εφαρμογή και με ποιους είχε επικοινωνία εκείνη την ώρα ο Μπάμπης, ενώ βρισκόταν με τον κρεοπώλη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share