Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία - Η στιγμή που φτάνει η αστυνομία στον τόπο του εγκλήματος

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 43χρονο πεσμένο σε εμβρυακή στάση, έχοντας καρφωμένο το μαχαίρι στην πλάτη

21 Ιανουαρίου 2024 08:48
Έγκλημα στη Χαλκίδα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία - Η στιγμή που φτάνει η αστυνομία στον τόπο του εγκλήματος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα μετά τη δολοφονία του 43χρονου από την 39χρονη. Δείτε τη στιγμή που φτάνει η αστυνομία στον τόπο του εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον άνδρα πεσμένο σε εμβρυακή στάση, έχοντας καρφωμένο το μαχαίρι στην πλάτη, ενώ στο σημείο βρισκόταν και η δράστιδα, στην οποία πέρασαν χειροπέδες.

Την άγρια δολοφονία είδε μπροστά στα μάτια της η σύζυγος του θύματος, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μπαλκόνι και άρχισε να ουρλιάζει. Αμέσως, κάλεσε την Αστυνομία αλλά ήταν ήδη αργά.

Ήταν φίλοι από παιδιά το θύμα με τον σύζυγο της γυναίκας που τον σκότωσε

Κατηγορηματικά διαψεύδει η πλευρά του θύματος τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που έκαναν λόγο για ερωτικό δεσμό ανάμεσα στον νεκρό, τον 43χρονο ξυλουργό και την 39χρονη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, απέρριψε τις πληροφορίες αυτές, τονίζοντας ότι η γυναίκα που μαχαίρωσε τον 43χρονο ξυλουργό στο επάγγελμα, τον παρενοχλούσε συστηματικά με ερωτικό κίνητρο, αλλά δεν υπήρχε δεσμός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του, ο 43χρονος Σάκης Νικολάου, ξυλουργός στο επάγγελμα, ήταν μία συγκροτημένη προσωπικότητα και αφοσιωμένος στην επιχείρησή του και τη σύζυγό του.

Η δολοφόνος, κόρη ψάλτη και ανιψιά μητροπολίτη, έχει κατάστημα στην παραλία της Χαλκίδας, το οποίο αυτή την περίοδο είναι κλειστό, ενώ στο παρελθόν είχε λειτουργήσει ως κατάστημα με εκκλησιαστικά είδη.

Είναι και η ίδια παντρεμένη και μάλιστα ο σύζυγός της είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα. «'Ηταν φίλοι από μικρά παιδιά, μιας και κατάγονταν από το ίδιο χωριό, τα Λουκίσια» αναφέρει κάτοικος της περιοχής στο protothema.gr.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share