Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα: Καλύτεροι φίλοι από παιδιά το θύμα με τον σύζυγο της γυναίκας που τον κατέσφαξε - «Ήξερα ότι τον παρενοχλούσε, δεν περίμενα να φτάσει σε αυτό το σημείο» (video)

Ποια είναι η 39χρονη δολοφόνος και η διάψευση για παράνομη σχέση της με τον 43χρονο

20 Ιανουαρίου 2024 20:46
Άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα: Καλύτεροι φίλοι από παιδιά το θύμα με τον σύζυγο της γυναίκας που τον κατέσφαξε - «Ήξερα ότι τον παρενοχλούσε, δεν περίμενα να φτάσει σε αυτό το σημείο» (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Κατηγορηματικά διαψεύδει η πλευρά του θύματος στη Χαλκίδα τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που έκαναν λόγο για ερωτικό δεσμό ανάμεσα στον νεκρό, τον 43χρονο ξυλουργό Σάκη Νικολάου, και την 39χρονη που τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, απέρριψε τις πληροφορίες αυτές, τονίζοντας ότι η γυναίκα που μαχαίρωσε τον 43χρονο ξυλουργό στο επάγγελμα, τον παρενοχλούσε συστηματικά με ερωτικό κίνητρο, αλλά δεν υπήρχε δεσμός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του, ο 43χρονος Σάκης Νικολάου, ξυλουργός στο επάγγελμα, ήταν μία συγκροτημένη προσωπικότητα και αφοσιωμένος στην επιχείρησή του και τη σύζυγό του. Η δολοφόνος, κόρη ψάλτη και ανιψιά μητροπολίτη, έχει κατάστημα στην παραλία της Χαλκίδας, το οποίο αυτή την περίοδο είναι κλειστό, ενώ στο παρελθόν είχε λειτουργήσει ως κατάστημα με εκκλησιαστικά είδη.

Είχε εμμονή με τον 43χρονο η 39χρονη - Διαψεύδονται τα περί σχέσης

Οσον αφορά της αίτια της δολοφονίας ερευνώνται. Από την πρώτη στιγμή οι πληροφορίες μιλούν για ερωτική αντιζηλία, εμμονή, της 39χρονης προς τον 43χρονο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, η 39χρονη παρενοχλούσε τον 43χρονο εδώ και καιρό και εκείνος σκεφτόταν να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της.

«Είμαι συντετριμμένη. Ηξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άνδρα μου, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φθάσει σε αυτό το σημείο», φέρεται να κατέθεσε η σύζυγός του θύματος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, μάλιστα, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ακούστηκαν περί σχέσης του θύτη και του θύματος. «Πρόκειται για μια άψογα σχεδιασμένη και υλοιποιημένη ενέργεια, που δείχνει έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη οξυδέρεια, με ιδιαίτερη, αν θέλετε λογική».

Ο 43χρονος ήταν παντρεμένος εδώ και τρία χρόνια, ήταν ξυλουργός στο επάγγελμα και σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η σύζυγός του στην πρώτη της κατάθεση στην αστυνομία δεν υπάρχει κάποια πρόβλημα, οικονομικό ή άλλο και ο σύζυγός της δεν είχε κάποια ανοιχτή αντιδικία.

«Είναι σοκαρισμένη δεν έχει ομολογήσει την πράξη της το μόνο που μου έχει ζητήσει είναι να προστατεύσω τα παιδιά της», είπε από την πλευρά του ο δικηγόρος της δράστιδος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share