Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Βόλο: Ο 33χρονος βι@ζε τη 18χρονη στο σπίτι με το μικρότερο αδελφό της μέσα - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις (Video)

Οι σ@ξου@λικές παρενοχλήσεις είχαν ξεκινήσει από την ηλικία των 9 ετών, ενώ οι βιασμοί όταν το κορίτσι ήταν 12 έως 14 ετών

11 Ιανουαρίου 2024 09:18
Έγκλημα στο Βόλο: Ο 33χρονος βι@ζε τη 18χρονη στο σπίτι με το μικρότερο αδελφό της μέσα - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στο Βόλο: Μέσα στο σπίτι της οικογένειας της 18χρονης, τις ώρες οι γονείς της έλειπαν στην δουλειά, προέβαινε στους βιασμούς ο 33χρονος που δολοφονήθηκε στον Βόλο από τον πατέρα του κοριτσιού.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της 18χρονης, Μιχάλης Βασιλικός, οι σ@ξου@λικές παρενοχλήσεις είχαν ξεκινήσει από την ηλικία των 9 ετών, ενώ οι βιασμοί όταν το κορίτσι ήταν 12 έως 14 ετών, μέσα στο σπίτι της οικογένειας, την ώρα που εντός βρίσκονταν και ο μικρότερος αδελφός του κοριτσιού που τότε ήταν 4 ετών.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

"Το παιδί ήταν σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν το είδα. Από την ηλικία των 9 δεχόταν σεξουαλικές παρενοχλήσεις και από την ηλικία των 12 μέχρι τα 14 γίνονταν οι βιασμοί. Οι βιασμοί συνέβαιναν μέσα στο σπίτι, με το μικρότερο αδελφάκι επίσης μέσα στο σπίτι, όταν οι γονείς τους εργάζονταν, ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση. Προφανώς έβλεπε πότε έβγαιναν από το σπίτι", δήλωσε ο κ. Βασιλικός και συμπλήρωσε:

"Όταν χρειάστηκε χρήματα άρχισε να εκβιάζει την κοπέλα ότι θα δημοσιοποιήσει το υλικό που είχε στην κατοχή του".

«Δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση»

"Ο πελάτης μου δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση", δήλωσε παράλληλα ο κ. Βασιλικός, τονίζοντας πως ο πατέρας βρίκσεται σε τραγική κατάσταση.

Σχετικά με την φράση 'θα το τακτοποιήσω εγώ' που φέρεται να είπε ο 50χρονος πατέρας αφού αποκαλύφθηκε η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η κόρη του, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν εννοούσε ότι 'θα του αφαιρέσει τη ζωή'.

"Ο πατέρας και η κόρη ήρθαν στο γραφείο μου την Δευτέρα προκειμένου να συζητήσουμε την έκβαση του θέματος, πριν μάθει ο πατέρας ποιος είναι ο βιαστής. Μετά από συνεχείς πιέσεις, την Τρίτη το πρωί, η 18χρονη έδειξε τα μηνήματα στον πατέρα της και τότε έμαθε ότι ο βιαστής και εκβιαστής ήταν ο κουνιάδος του. Με τη λέξη 'τακτοποίηση' δεν εννοούσε ότι θα του αφαιρέσει τη ζωή", δήλωσε.

"Όταν πληροφορήθηκα το συμβάν, αμέσως του συνέστησα να ειδοποιήσει τις Αρχές και στη συνέχεια να παραδοθεί", είπε ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share