Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Γυναικοκτονία 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη: «Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να την προφυλάξω» - Συγκλονίζουν τα λόγια της αδερφής του 39χρονου

«Ότι δεν πρόλαβε να κάνει σε μένα, το έκανε σε εκείνη!

10 Ιανουαρίου 2024 13:32
Γυναικοκτονία 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη: «Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να την προφυλάξω» - Συγκλονίζουν τα λόγια της αδερφής του 39χρονου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Γυναικοκτονία 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν τα λόγια της αδερφής του 39χρονου φερόμενου ενός εκ των δραστών της άγρια δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μία ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον 39χρονο σύντροφο της 41χρονης Γεωργίας.

Όπως είπε η ίδια "αυτό που δεν κατάφερε να κάνει σε μένα, το έκανε σε εκείνη" ενώ συνεχίζοντας ανέφερε πως "λυπάμαι πολύ που δεν μπόρεσα να την προφυλάξω".

Παράλληλα, η αδελφή του συντρόφου της 41χρονης, η οποία στο παρελθόν είχε δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά από τον 39χρονο, μίλησε στη «Super Κατερίνα» και στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου.

Χαρακτηριστικά είπε: «Ο αδελφός μου με είχε χτυπήσει πολλές φορές και είχα φτάσει στο νοσοκομείο. Τον είχα καταγγείλει. Με είχε χτυπήσει για οικονομικούς λόγους, μου ζητούσε χρήματα. Δεν ήξερα τη Γεωργία. Όταν έμαθα για την εξαφάνισή της, δεν υποπτεύθηκα τον αδελφό μου. Νιώθω πολύ άσχημα, είμαι σε σοκ. Δεν έχω μιλήσει μαζί του.

Δε γνωρίζω αν είχε άλλα προβλήματα με τον νόμο ή αν ήταν μπλεγμένος με ουσίες. Είμαστε τρία αδέλφια αλλά δεν έχω σχέσεις με κανέναν. Δεν έχω μεγαλώσει μαζί του. Έχει γίνει και μπροστά μου να χτυπήσει την πρώην σύζυγό του».

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Είμαι συντετριμμένη, θα με βρει απέναντί του» - Ξέσπασε η μητέρα του συντρόφου της 41χρονης Γεωργίας (Video)

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος των δύο ανδρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας, η σορός της οποίας βρέθηκε χθες το απόγευμα σε θαμνώδη περιοχή, έξω από τη Θεσσαλονίκη, επτά 24ωρα μετά την εξαφάνισή της.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: «Με χτυπούσε όταν ήμουν έγκυος, έχει καταδικαστεί για διγαμία» ανέφερε η πρώην σύζυγος του 39χρονου

Ως δράστες κρατούνται ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του, που σύμφωνα με την απαγγελθείσα ποινική δίωξη αντιμετωπίζουν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ξέσπασε η μητέρα του συντρόφου της 41χρονης Γεωργίας

Την ίδια στιγμή, η μητέρα του 39χρονου δηλώνει συντετριμμένη και του ζητά να ομολογήσει.

«Δεν μπορούσα πότε να βάλω με το μυαλό μου ότι θα κάνει αυτό το πράγμα. Γιατί το έκανε; Αυτό θέλω να μάθω. Είμαι συντετριμμένη. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν πίστευα ποτέ ότι το παιδί μου θα κάνει τέτοιο πράγμα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια» τόνισε αρχικά η ίδια μιλώντας στο Star.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share