Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Γυναικοκτονία - Θεσσαλονίκη: Η ανάρτηση του δολοφόνου της Γεωργίας για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο όταν έγινε γνωστό πως σκότωσε την Καρολάιν

Η 41χρονη φέρεται να δέχτηκε επίθεση με το που μπήκε στο σπίτι

9 Ιανουαρίου 2024 12:10
Γυναικοκτονία - Θεσσαλονίκη: Η ανάρτηση του δολοφόνου της Γεωργίας για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο όταν έγινε γνωστό πως σκότωσε την Καρολάιν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στο φως ήρθε η ανάρτηση του δολοφόνου της 41χρονης Γεωργίας για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο όταν έγινε γνωστό πως σκότωσε την Καρολάιν.

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη για ακόμα μια φορά, με μια ακόμη γυναικοκτονία που έλαβε χώρα αυτή την φορά στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας δολοφόνοι της Γεωργίας Μουράτη, ο σύντροφός της και ο φίλος αυτού.

Την 1η Ιανουαρίου η Γεωργία μετέβη στο σπίτι της μετά τη δουλειά της μαζί με τον σύντροφό της. Με το που μπήκε στο σπίτι φέρεται να δέχτηκε ξαφνική επίθεση από τον φίλο του σύντροφο της. Την ακινητοποίησαν, της έδεσαν τα χέρια και το στόμα με ταινία και όπως προκύπτει από τις έρευνες της ΕΛΑΣ την μετέφεραν στο κρεβάτι όπου της κατάφεραν πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στην τραχηλική χώρα.

Η αλήθεια είναι πως η δολοφονία αυτή ξύπνησε μνήμες από το έγκλημα που το 2021 μας τάραξε όλους. Από την δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος επί αρκετό καιρό έπαιξε θέατρο λέγοντας πως σκότωσαν την γυναίκα του ληστές! Το ίδιο συνέβη και σε αυτή την περίπτωση αφού ο σύζυγος της Γεωργίας πριν λίγες ημέρες έκανε έκκληση μέσω τηλεοπτικής εκπομπής στην ίδια την Γεωργία να επικοινωνήσει μαζί του, ή σε όποιον ξέρει κάτι να μιλήσει!

«Έχει ξεκινήσει ένας μαραθώνιος αναζητήσεων να δούμε τι έχει γίνει και που είναι. Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που θα μπορούσα να βοηθήσω, να δώσω στις αρχές ότι πληροφορίες είχα. Μέχρι σήμερα το πρωί κοιτούσα το πως θα βοηθήσω τις αρχές. Είμαι κοντά στην οικογένεια αν χρειαστεί το οτιδήποτε».

Η τραγική ειρωνεία στην υπόθεση αυτή είναι πως, σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στο twitter, ο 39χρονος σύντροφός της το 2021, που έγινε γνωστό πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι τελικά ο δολοφόνος είχε κάνει ανάρτηση γράφοντας χαρακτηριστικά «Κρίμα» με φατσούλες που κλαίνε από την θλίψη!

Η ανάρτηση του συντρόφου της Γεωργίας

Η ανάρτηση του δολοφόνου της Γεωργίας για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share