Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: O Νορβηγός είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα στη χώρα του! «Στην Ελλάδα είστε μπ@#δ@λ@ ο καθένας μπορεί να μαχαιρώσει όποιον θέλει» (Video)

«Δε θυμάμαι τι έγινε. Προσπάθησα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου στη φασαρία που δημιουργήθηκε. Τώρα έμαθα για το θάνατο του αστυνομικού»

29 Δεκεμβρίου 2023 08:18
Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: O Νορβηγός είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα στη χώρα του! «Στην Ελλάδα είστε μπ@#δ@λ@ ο καθένας μπορεί να μαχαιρώσει όποιον θέλει» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε ψυχιατρικό νοσοκομείο είχε νοσηλευτεί στη Νορβηγία ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 32χρονου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο Νορβηγός είχε νοσηλευτεί στη χώρα του για θέματα ψυχικής υγείας, είχε πάρει εξιτήριο και ζούσε στην Ελλάδα με το σχετικό επίδομα του νορβηγικού κράτους.

Για έναν εξαιρετικό και δίκαιο άνθρωπο έκανε λόγο ο ξάδερφός του. «Ήταν ένας άνθρωπος του δικαίου και δυστυχώς το πλήρωσε με τη ζωή του. Ένα φανταστικό παιδί, ένας πολύ καλός άνθρωπος που πάντα προσέφερε, κοιτούσε να γίνεται πάντα το σωστό και το δίκαιο ακόμα και όταν υπήρχε προσωπική θυσία. Αυτά ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά του και την κατάληξη την ξέρετε» ανέφερε.

«Στην Ελλάδα είστε μπ@@@@λο ο καθένας μπορεί να μαχαιρώσει όποιον θέλει»

Ο 44χρονος Νορβηγός μιλώντας για το φονικό στην μπυραρία της Κατσιμίδη τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη είπε ότι «δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Είμαι σοκαρισμένος. Ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ. Έχω προβλήματα ψυχικής φύσης».

«Δε θυμάμαι τι έγινε. Προσπάθησα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου στη φασαρία που δημιουργήθηκε. Τώρα έμαθα για το θάνατο του αστυνομικού», είπε ακόμη στην κατάθεσή του, σύμφωνα με το ThessToday, ενώπιον των έμπειρων στελεχών του ανθρωποκτονιών ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Πως ξεκίνησε ο καβγάς

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday όλα φέρεται να ξεκίνησαν όταν ο 44χρονος στράφηκε προς τον αστυνομικό και τον κουμπάρο του και είπε: «Στην Ελλάδα είστε μπ…. Και ο καθένας μπορεί να μαχαιρώσει όποιον θέλει».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αστυνομικός απάντησε λέγοντας του: «Όχι δεν είναι έτσι». Μετά από δευτερόλεπτα ο δράστης σηκώθηκε και με το φονικό κρυφό μαχαίρι push dagger επιτέθηκε στους δύο άνδρες.

Τι έδειξε η νεκροψία

«Εκτεταμένη αιμορραγία από τρώση αγγείου» φέρεται να “έδειξε” η ιατροδικαστική εξέταση ως αιτία θανάτου του 32χρονου αστυνομικού που, τα ξημερώματα, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι παλάμης από 44χρονο, υπήκοο Νορβηγίας, μέσα σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη.

Η τρώση αγγείου, κατά τα ευρήματα του ιατροδικαστή, συνδέεται με το χτύπημα στην αριστερή τραχηλική χώρα του θύματος, ενώ ο θάνατός του υπήρξε ακαριαίος.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του Νορβηγού δράστη από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, το φονικό μαχαίρι έχει κατασχεθεί και είναι τύπου «push dagger». Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο μαχαίρι χαρακτηρίζεται ως «κρυφό όπλο» καθώς έχει σχεδιαστεί για να κρατιέται στο χέρι με κλειστή παλάμη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share