Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Κατέρρευσε η μητέρα της 43χρονης - «Ήταν πολύ αθώα, να με συγχωρέσει που δεν την προστάτευσα παραπάνω»

«Ποτέ μα ποτέ να μην νιώσει τον πόνο μου σαν μάνα. Πήγα το παιδί με σπασμένα πόδια και ο αξιωματικός δεν έβγαινε έξω από το Τμήμα να δει το κορίτσι»

8 Δεκεμβρίου 2023 11:09
Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Κατέρρευσε η μητέρα της 43χρονης - «Ήταν πολύ αθώα, να με συγχωρέσει που δεν την προστάτευσα παραπάνω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Κατέρρευσε η μητέρα της 43χρονης, αναφέροντας: «ήταν πολύ αθώα, να με συγχωρέσει που δεν την προστάτευσα παραπάνω».

Λίγες ώρες πριν από την κηδεία της άτυχης γυναίκας, η μητέρα της αναφερόμενη στον δράστη δήλωσε έκπληκτη, λέγοντας χαρακτηριστικά «τέτοιο ξεγέλασμα, τέτοια κοροϊδία; Έχω τρελαθεί με ό,τι βγήκε προς τα έξω ό,τι είχε χτυπήσει άλλη γυναίκα, ότι είχε παιδιά στην Καβάλα ό,τι είχε παιδιά στην Αθήνα…».

Αναφερόμενη σε δηλώσεις της εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίας Δημογλίδου, σχετικά με τη στάση των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. στην Σαλαμίνα, μετά τις καταγγελίες της γυναίκας, λίγες μέρες πριν από την δολοφονία της, για ενδοοικογενειακή βία και επικρίνοντας την στάση των αστυνομικών, η μητέρα της 43χρονης είπε «ποτέ μα ποτέ να μην νιώσει τον πόνο μου σαν μάνα. Πήγα το παιδί με σπασμένα πόδια και ο αξιωματικός δεν έβγαινε έξω από το Τμήμα να δει το κορίτσι».

«Ήταν πολύ αθώα και για αυτό την πάτησε. Αυτός μπορεί να την κορόιδευε με μια καραμέλα ή με ένα χάδι και μετά να την χτύπαγε και εκείνη να μην έλεγε τίποτα», είπε για την δολοφονημένη κόρη της.

Σπαρακτικό είναι το μήνυμα της προς την νεκρή κόρη της, λίγες ώρες πριν από την κηδεία της 43χρονης, καθώς είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό», απευθυνόμενη στο παιδί της: «Να με συγχωρέσει, που δεν ήμουν εκεί να την προστατεύσω παραπάνω. Αν ήμουν εκεί θα είχα μπει εγώ μπροστά, να φάω εγώ τις σφαίρες. Αυτό θα της πω… Να πάει στο καλό και από εκεί να προστατεύει το παιδάκι της».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share