Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Σαλαμίνα: Ο γυναικοκτόνος ατάραχος, μετά τη δολοφονία της Γεωργίας πίνει καφέ με τους φίλους του

Μιλάμε για θράσος

6 Δεκεμβρίου 2023 10:03
Έγκλημα στην Σαλαμίνα: Ο γυναικοκτόνος ατάραχος, μετά τη δολοφονία της Γεωργίας πίνει καφέ με τους φίλους του
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ο 71χρονος γυναικοκτόνος εμφανίζεται αδιάφορος, κυνικός και προκλητικός μετά το έγκλημα. Δείχνει να μην έχει μετανιώσει για το παραμικρό, ενώ τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι είχε σχεδιάσει με ακρίβεια κάθε λεπτομέρεια του εγκλήματος που σόκαρε τη Σαλαμίνα και όλη τη χώρα.

Ο δολοφόνος της Γεωργίας, υποστηρίζοντας ότι είχε νέο σύντροφο και αρνούμενος να αποδεχθεί τη νέα πραγματικότητα, την κακοποίησε με βίαιο τρόπο την περασμένη Παρασκευή. Όχι μόνο κακοποίησε τη Γεωργία, αλλά και τον 15χρονο γιο της, ένα παιδί που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού.

Η γυναίκα δέχθηκε μια τόσο βίαιη επίθεση που της σπάσανε το πόδι. Από εκείνη τη στιγμή, η Γεωργία κυκλοφορούσε με γύψο και περπατούσε με δυσκολία. Τον αντιμετώπισε στην αστυνομία, αφού πήρε το αυτοκίνητο της και το κινητό της. Αυτή η 43χρονη γυναίκα, μετά από επτά χρόνια βίαιης σχέσης, τον κατήγγειλε επιτέλους στην αστυνομία, αποκαλύπτοντας τη σκληρή κακοποίηση που υπέστη.

Οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ ενημέρωσαν την γυναίκα για τις διαθέσιμες δομές υποστήριξης για κακοποιημένες γυναίκες στην περιοχή και τοποθέτησαν το κουμπί έκτακτης ανάγκης στο κινητό της. Από το Σάββατο, δεν επέστρεψε στο σπίτι της αλλά βρήκε καταφύγιο στο σπίτι της μητέρας της. Ο δράστης την εντόπισε και της στήσει παγίδα.

Οταν χθες πολύ νωρίς το πρωί η 43χρονη έβαλε σε ταξί τον γιο της για να μεταβεί στο σχολείο του και ήξερε ότι ήταν μόνη στο σπίτι, ο 71χρονος μπήκε μέσα και τη δολοφόνησε με δύο σφαίρες, σε κοιλιά και θώρακα. Την σκέπασε στη συνέχεια με μια κουβέρτα. Φεύγοντας έσπασε το τζαμάκι για να δει αν η Γεωργία ζει.

Οι κινήσεις του στη συνέχεια επιβεβαιώνουν ακριβώς την κυνικότητά του, αλλά επιβεβαιώνουν και τα περί προμελετημένου εγκλήματος.

Ο δράστης με το αυτοκίνητο της Γεωργίας έφυγε από τη Σαλαμίνα και πήγε στο Κερατσίνι, σε μια περιοχή που σύχναζε και με την 43χρονη για να πιει τον καφέ του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 71χρονος, μετά τη δολοφονία και για περίπου 3-4 ώρες, μέχρι και τις 11 το πρωί της Τρίτης, είχε πάει και καθόταν στην καφετέρια.

Δείτε το βίντεο του Star:

Εκεί μάλιστα εντοπίστηκε, όπως οι ίδιοι ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές, και το κινητό της 43χρονης, που είχε πάρει μαζί του ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της. Το είχε βάλει μάλιστα να φορτίζει, ενώ εκείνος έφυγε από την καφετέρια.

Η ΕΛΑΣ κατάφερε να τον εντοπίσει πέριξ της περιοχής της καφετέριας το βράδυ. Ηταν στο αυτοκίνητο της Γεωργίας και είχε το όπλο του εγκλήματος δίπλα του.

Ψάχνουν τον Αλβανό που φέρεται να πούλησε την καραμπίνα στον 71χρονο

Όσον αφορά την καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο 71χρονος για να σκοτώσει -όπως και ομολόγησε- τη σύντροφό του, και η οποία βρέθηκε μαζί του κατά τη σύλληψή του, στο όχημα της 43χρονης με το οποίο είχε διαφύγει, φέρεται να υποστήριξε το εξής: Ότι κάποιο πρόσωπο του είχε πει για έναν Αλβανό που έβγαινε στη λαϊκή της Σαλαμίνας ο οποίος θα μπορούσε να του βρει όπλο. Έτσι, ήρθε σε επαφή μαζί του και προμηθεύτηκε την καραμπίνα.

Η ΕΛ.ΑΣ. θα προχωρήσει σε έρευνα όσον αφορά τον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες αγόρασε την καραμπίνα ο 71χρονος, που σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share