Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Έχω κρατήσει τις μασημένες τσίχλες της, τις τρίχες από τη βούρτσα. Είναι δυνατόν να πλουτίσουμε από το αίμα του παιδιού μας;» - "Τσακίζει" καρδιές ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

«Δεν έχουμε πειράξει τίποτα από το δωμάτιο της Ελένης. Είναι τα πράγματά της εκεί κι έχουμε κάνει κι έναν άλλο χώρο»

29 Νοεμβρίου 2023 11:55
«Έχω κρατήσει τις μασημένες τσίχλες της, τις τρίχες από τη βούρτσα. Είναι δυνατόν να πλουτίσουμε από το αίμα του παιδιού μας;» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν χθες, 28/11 από την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Ο πατέρας της, Γιάννης Τοπαλούδης μίλησε ζωντανά στη «Super Κατερίνα» και στην Κατερίνα Καινούργιου. Επίσης, η μητέρα της με ένα σπαρακτικό μήνυμα «ράγισε» καρδιές.

«Έχω κρατήσει τις μασημένες τσίχλες της, τις τρίχες από τη βούρτσα. Είναι δυνατόν να πλουτίσουμε από το αίμα του παιδιού μας;»

«Αν μία μάνα διάβαζε αυτά που έγραψε στην ανάρτησή της η μάνα της Ελένης, είμαι σίγουρος ότι θα δάκρυζε» είπε αρχικά ο πατέρας της και συνέχισε: «Δεν έχουμε πειράξει τίποτα από το δωμάτιο της Ελένης. Είναι τα πράγματά της εκεί κι έχουμε κάνει κι έναν άλλο χώρο.

Έχω κρατήσει τις τελευταίες μασημένες τσίχλες της, τις τρίχες από τη βούρτσα και το τελευταίο αποτσίγαρο. Ακόμα και τα φρούτα που είχε στο ψυγείο της. Προσπαθούμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε να είμαστε κοντά στην ελληνική κοινωνία, αρκεί αυτοί που κυβερνούν να ακούνε αυτά τα σπαρακτικά μηνύματα».

«Το μεγαλύτερο ποσό της αποζημίωσης που διεκδικούμε θα δοθεί σε δράσεις κατά της βίας των γυναικών. Το ποσό είναι αιματοβαμμένο, όποιο ποσό κι αν επιδικαστεί. Το κορίτσι μας το βασάνισαν επί ώρες και το αίμα του πότισε όλα τα δωμάτια του κολαστηρίου. Είναι δυνατόν να πάρουμε εμείς αυτά τα χρήματα και να πλουτίσουμε από το αίμα του παιδιού μας; Είναι ντροπή» πρόσθεσε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share