Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

«Έπρεπε να βάλουν τον αδελφό μου στο χώμα;» - Ξεσπά η αδελφή του καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη που δολοφονήθηκε στη Σητεία από την γυναίκα του και τον εραστή της (Video)

«Όταν παντρεύεσαι έναν άνθρωπο και είσαι μαζί του, δεν πας μια από εδώ και μια από εκεί. Ήθελε εραστή;»

27 Σεπτεμβρίου 2023 15:06
«Έπρεπε να βάλουν τον αδελφό μου στο χώμα;» - Ξεσπά η αδελφή του καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη που δολοφονήθηκε στη Σητεία από την γυναίκα του και τον εραστή της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες η ανθρωποκτονία του 62χρονου καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη, το 2017, στη Σητεία. Στο ειδώλιο κάθονται η 42χρονη χήρα του καρδιολόγου και ο 41χρονος πρώην εραστής της. Την ίδια ώρα συγκινεί η μητέρα του Κώστα Χαριτάκη που δολοφονήθηκε λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού του.

«Έπρεπε να βάλουν τον αδελφό μου στο χώμα;»

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και στον Στρατή Λημνιό μίλησαν η αδερφή του θύματος και ο γαμπρός του.

«Όταν παντρεύεσαι έναν άνθρωπο και είσαι μαζί του, δεν πας μια από εδώ και μια από εκεί. Ήθελε εραστή; Να φύγει να πάει στον τόπο της να τον βρει. Έπρεπε δηλαδή να κάνει αυτά και να βάλουν τον αδερφό μου στο χώμα;…Δεν ήταν μόνο αδερφός μου, ήταν και παιδί μου, γιατί μου τον άφηνε η μάνα μου και πήγαινε στα χωράφια», λέει μεταξύ άλλων η αδελφή του θύματος.

Έγκλημα στην Άρτα: «Ήταν πολύ αγαπημένη οικογένεια. Πάθαμε σοκ με αυτό που έγινε» - "Έσπασε" τη σιωπή του ο ξάδελφος του θύματος (Video)

Απρόβλεπτες διαστάσεις πήρε το θριλερ της μυστηριώδους εξαφάνισης πατέρα και γιου που είχαν ξεκινήσει την περασμένη Τετάρτη από την Λαμία για την ιδιαίτερη πατρίδα τους την Άρτα.

Ο 38χρονος φέρεται να ομολόγησε πως σκότωσε τον 65χρονο πατέρα του έπειτα απο καβγά. Ο ίδιος ανέφερε πως ο πατέρας του ήταν εκείνος που του επιτέθηκε και προσπάθησε να τον σκοτώσει και εκείνος αντέδρασε παίρνοντας πέτρα.

Μετά την πράξη του ο 38χρονος άφησε τη σορό του πατέρα του, περιπλανήθηκε στην περιοχή με το αυτοκίνητο μέχρι που έμεινε από βενζίνη και στη συνέχεια κατέφυγε σε ένα ποιμνιοστάσιο όπου εντοπίστηκε.

«Ήταν πολύ αγαπημένη οικογένεια. Πάθαμε σοκ με αυτό που έγινε»

Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και ο Στρατής Λημνιός βρέθηκαν στην Άρτα και μίλησαν με τον ξάδελφο του θύματος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share