Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023

«Σήμερα κηδεύω για δεύτερη φορά το παιδί μου. Το έχουν υπερηφάνεια που τον σκότωσε! Άρχισε και γελούσε όταν είπα ότι έχασα τον αδερφό μου» - Ξεσπούν οι συγγενείς του 22χρονου Κώστα Χαριτάκη (Video)

"Τσακίζει" καρδιές η χήρα του 22χρονου Κώστα κρατώντας στα χέρια της το λίγων ημερών μωράκι της

21 Σεπτεμβρίου 2023 14:38
«Σήμερα κηδεύω για δεύτερη φορά το παιδί μου. Το έχουν υπερηφάνεια που τον σκότωσε! Άρχισε και γελούσε όταν είπα ότι έχασα τον αδερφό μου» - Ξεσπούν οι συγγενείς του 22χρονου Κώστα Χαριτάκη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ήταν ένα έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο στο χωριό Αργουλιό Μυλοποτάμου στην Κρήτη. Ο 22χρονος Κώστας Χαριτάκης τον Ιούνιο του 2022 έπεφτε νεκρός μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του από τα χέρια ενός 44χρονου άντρα με τον οποίο είχαν σοβαρές οικογενειακές διαφορές που μάλιστα είχαν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Επίσης, μυστήριο επικρατεί για τις συνθήκες θανάτου της 58χρονης Γερμανίδα που βρέθηκε νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι στη Μηλίνα, στο Πήλιο.

Οι δυο άνδρες είχαν λογομαχήσει και ο καθένας πήρε το δρόμο για το σπίτι του. Όμως ο 44χρονος φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος να συνεχίσει την διαμάχη. Μόλις εντόπισε τον 22χρονο έξω από το σπίτι της αδελφής του, έβγαλε το πιστόλι του και μέσα από το αυτοκίνητο, χωρίς καν να βγει από αυτό, πυροβόλησε τον 22χρονος τέσσερις φορές από πολύ κοντινή απόσταση.

Ο άτυχος Κώστας είχε γίνει πατέρας λίγες ημέρες πριν. Το μωρό του βαπτίστηκε σε κλίμα συγκίνησης και σπαραγμού και μάλιστα πήρε το όνομα του πατέρα του που δεν πρόλαβε να γνωρίσει. Η χήρα του 22χρονου Κώστα λίγο μετά το φονικό και κρατώντας στα χέρια της το λίγων ημερών μωράκι της, συγκλονισμένη είχε μιλήσει στο Star για την δολοφονία του άντρα της.

Ο 44χρονος καθ΄ομολογία δολοφόνος του 22χρονου Κώστα προφυλακίστηκε ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε πως θόλωσε το μυαλό του και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά μεταξύ των δύο οικογενειών που είχαν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες.

Ξεσπούν οι συγγενείς του 22χρονου Κώστα Χαριτάκη

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share