Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια: Η αδιανόητη «γκάφα» στα εργαστήρια - «Άφαντος» ο δολοφόνος

Τα λάθη και οι παραλείψεις

30 Αυγούστου 2023 14:58
Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια: Η αδιανόητη «γκάφα» στα εργαστήρια - «Άφαντος» ο δολοφόνος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συνεχείς είναι οι έρευνες και οι προσπάθειες των αξιωματικών της ΕΛΑΣ για να καταφέρουν να εξιχνιάσουν τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, στα επεισόδια που έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια από Κροάτες χούλιγκαν πριν από 23 ημέρες. Παράλληλα, το αίμα του 29χρονου βρέθηκε σε 19 σημεία στη Νέα Φιλαδέλφεια, με νέες σοκαριστικές μαρτυρίες να έρχονται στο φως για την αιματοβαμμένη νύχτα

Τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν έχουν «δείξει» κανένα πρόσωπο, ενώ την ίδια ώρα προχωρά και η διαδικασία της εσωτερικής έρευνας στην ΕΛΑΣ, που έχει οδηγήσει στην καρατόμηση 12 αξιωματικών, με τους τελευταίους πέντε να απομακρύνονται το Σάββατο.

Η αδιανόητη «γκάφα» στα εργαστήρια

Τα λάθη και οι παραλείψεις στην υπόθεση της Νέας Φιλαδέλφειας, όμως, δεν περιορίστηκαν στο μοιραίο βράδυ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», υπήρξε αδιανόητη γκάφα στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, αστυνομικοί υπηρεσίας της Ασφάλειας αποσφράγισαν κατασχεμένα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τεθεί ζήτημα επιμόλυνσης των εν λόγω πειστηρίων, από το DNA των αστυνομικών. Σε κάθε περίπτωση, από τη μέχρι τώρα ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν έχει προκύψει κάποιο αξιόλογο στοιχείο για τον εντοπισμό του δράστη.

Οι ελπίδες πλέον έχουν στραφεί στην αξιοποίηση των κινητών τηλεφώνων των εμπλεκόμενων στα επεισόδια. Τέλος, αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλες καρατομήσεις στην ΕΛΑΣ, με τις εξελίξεις να αναμένονται τα επόμενα 24ωρα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share