Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Έγκλημα στη Χαλκιδική: «Coming soon» - Η "υπόσχεση-μήνυμα" θανάτου στον 39χρονο που εκτέλεσαν εν ψυχρώ με 19 σφαίρες (Video)

To «συμβόλαιο θανάτου» μεταξύ δύο αντίπαλων συμμοριών που δρουν στην Βόρεια Μακεδονία

16 Ιουλίου 2023 13:14
Έγκλημα στη Χαλκιδική: «Coming soon» - Η
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στη Χαλκιδική: Συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των δύο κουκουλοφόρων δραστών που εκτέλεσαν με 19 σφαίρες τον 39χρονο επιχειρηματία από τη Βόρεια Μακεδονία με το παρατσούκλι «Oki» και τραυμάτισαν τον 45χρονο συνεργάτη του.

Οι Αρχές εικάζουν πως οι δράστες έχουν ήδη διαφύγει στο εξωτερικό, με πιθανούς προορισμούς τα Σκόπια, τη Βουλγαρία ή την Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης της ΕΡΤ, ο 39χρονος, που ασχολούταν με τα καζίνο και το εμπόριο αλκοολούχων ποτών, ενώ είχε «άκρες» και στην κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονία, καθόταν στην αυλή της ενοικιαζόμενης βίλας και δίπλα του βρισκόταν ο 45χρονος που τραυματίστηκε, καθώς και άλλος ένας άνδρας και δύο γυναίκες (η μια ήταν, πιθανότατα, η σύντροφος του «Oki») που δεν έπαθαν το παραμικρό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι Αρχές ενημερώθηκαν από περιοίκους που άκουσαν τους πυροβολισμούς και κάλεσαν στο «112».

«Coming soon» - Η "υπόσχεση-μήνυμα" θανάτου στον 39χρονο που εκτέλεσαν εν ψυχρώ με 19 σφαίρες

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου» μεταξύ δύο αντίπαλων συμμοριών που δρουν στη Βόρεια Μακεδονία.

Σε ιστοσελίδες της γειτονικής χώρας είχαν αναρτηθεί, με διαφορά ωρών, δύο φωτογραφίες του 39χρονου (ηγετικό στέλεχος της μιας συμμορίας) να βρίσκεται δίπλα σε μια παρέα ανδρών, οι οποίοι είχαν στα κεφάλια τους ένα κόκκινο «Χ».

Στην πρώτη φωτογραφία στο κεφάλι του 39χρονου υπήρχε η φράση «cooming soon» και στη δεύτερη είχε αντικατασταθεί επίσης από ενα κόκκινο «Χ».

Ο 39χρονος, που δολοφονήθηκε με 32αρι πιστόλι, γνώριζε ότι απειλείται και είχε ψάξει καταφύγιο στη χώρα μας, ενώ σήμερα θα έκανε «check out» από την ενοικιαζόμενη βίλα, χωρίς να έχει προσδιοριστεί ο επόμενος προορισμός του. Όσο για τον 42χρονο αυτός παραμένει νοσηλευόμενος εκτός κινδύνου μετά τα τραύματα στο χέρι από τις σφαίρες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share