Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Δεν περίμενε κανείς αυτό το αποτέλεσμα: Η ανακοίνωση για τη βαθμολογία του Μπάμπη Αγνωστόπουλου στην Έκθεση

«Καταλαβαίνεις τι θα γινόταν…»

1 Ιουλίου 2023 14:40
Δεν περίμενε κανείς αυτό το αποτέλεσμα: Η ανακοίνωση για τη βαθμολογία του Μπάμπη Αγνωστόπουλου στην Έκθεση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2023 την Πέμπτη (29/6), αλλά η βαθμολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά δεν δημοσιοποιήθηκε και η εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκάλυψε την ανακοίνωσή του για το μάθημα της Έκθεσης. Όπως φαίνεται, κανείς δεν περίμενε αυτή την κίνηση.

Η ανακοίνωση του για την βαθμολογία

Σύμφωνα με όσα ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής, ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έβαλε απαγορευτικό μέσω ειδικής αίτησης στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Φωκίδα, προκειμένου να μη μιλήσει ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης στα Μέσα Ενημέρωσης και αποκαλύψει τι βαθμό πήρε στα δύο μαθήματα που έδωσε στις Πανελλήνιες 2023.

«Νομίζω δεν ήθελε για να μη σχολιαστεί ο βαθμός στην έκθεση γιατί είναι γνωστό το θέμα που μπήκε, είχε να κάνει με τη βία. Καταλαβαίνεις τι θα γινόταν…», είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε το video

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατροπή "βόμβα" στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Δεν το περίμενε ούτε ο... 34χρονος συζυγοκτόνος (Video)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κανονικά θα συνεχιστεί η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Εφετείο για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς.

Το δικαστήριο με απόφασή του αποφάνθηκε ότι η παραίτηση δεν μπορεί να υπάρξει σε αυτό το στάδιο της δίκης και έτσι διέταξε τη πρόοδο της δίκης. Ακόμη η έδρα αποφάσισε να διορίσει αυτεπαγγέλτως δυο νέους δικηγόρους για το Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Όπως τόνισε ο εισαγγελέας αν υπάρξουν δυο αρνήσεις από τους αυτεπαγγέλτους διοριζόμενους δικηγόρους, τότε η δίκη του 34χρονου πιλότου μπορεί να συνεχιστεί χωρίς συνηγόρους.

Ανατροπή με την παραίτηση από την έφεση - Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή

«Το ζήτημα της παραίτησης έχει ένα χρονικό περιθώριο που εξαντλείται στην έναρξη της συζήτησης της υπόθεσης. Μετά από την έναρξη δεν επιτρέπεται η παραίτηση από την έφεση. Αυτό ορίζεται για να μην διακωμωδείται η διαδικασία και να μην γίνονται άσκοπες δικασιμοι. Ξέρετε καλά νομικά και το ξέρετε όλο αυτό. Άρα η δίκη θα πρέπει να συνεχιστεί» είπε ο εισαγγελέας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share