Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Κως: Ο 32χρονος διέγραψε κλήσεις, μηνύματα και φωτογραφίες πριν την προσαγωγή του - Μυστήριο με την τσάντα και τα ρούχα της Αναστάζια (video)

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως είχε διαγράψει τα πάντα από το κινητό του τηλέφωνο

21 Ιουνίου 2023 22:23
Κως: Ο 32χρονος διέγραψε κλήσεις, μηνύματα και φωτογραφίες πριν την προσαγωγή του - Μυστήριο με την τσάντα και τα ρούχα της Αναστάζια (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Περίπου τρεις ώρες παρέμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας ο 32χρονος που κατηγορείται για την αρπαγή της Αναστάζια και είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της. Ο ίδιος άλλαξε την κατάθεσή του και υποστήριξε πως δεν είχε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη ενώ κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο 32χρονος είπε πως συνάντησε περί τις 21:00 την Αναστάζια σε μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι της Κω και επειδή εκείνη ήθελε να πάει τουαλέτα της πρότεινε να μεταβούν σπίτι του. Όπως είπε ήπιαν μπύρες και στη συνέχεια τη μετέφερε από το σπίτι περίπου 200 μέτρα από ταβέρνα, στο σημείο όπου θα την περίμενε ο σύντροφός της.

Εξαφάνισε τα ηλεκτρονικά ίχνη

Ενώ ο 32χρονος μοιάζει «σκληρός» ενώπιον των Αρχών, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως είχε διαγράψει τα πάντα από το κινητό του τηλέφωνο. Σύμφωνα με τον ALPHA, όταν οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν διαπίστωσαν πως είχε σβήσει μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο και κλήσεις.

Κως: Άφαντα τα αντικείμενα της Αναστάζια

Την ίδια στιγμή, τα προσωπικά αντικείμενα της 27χρονης μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί παρά μόνο το ασημί σακίδιο που κρατούσε το μοιραίο βράδυ αφού το είχε θάψει ο δολοφόνος στις Αλυκές. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το σορτσάκι της, το εσώρουχό της και τα πέδιλά της.

Εξετάζεται ο ρόλος του συγκατοίκου

Ταυτόχρονα, εξετάζεται ο ρόλος του συγκατοίκου του 32χρονου αφού στην αρχή κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ. πως η Αναστάζια και ο κατηγορούμενος δεν πήγαν ποτέ στο σπίτι ενώ στη συνέχεια άλλαξε την κατάθεσή του και είπε ότι πήγαν αλλά τους έδιωξε.

Ο Γκούλαμ μίλησε στο MEGA και ισχυρίστηκε πως όταν γύρισε σπίτι από την εργασία του αντίκρισε στο σαλόνι την Αναστάζια και τον 32χρονο στο σαλόνι να πίνουν μπύρες, ενοχλήθηκε και ζήτησε να αποχωρήσουν.

Είπε δε πως ο συγκάτοικός του και η Αναστάζια αποχώρησαν από το σπίτι με το μηχανάκι, τη στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάμερα που έχει καταγράψει έξοδο από το σπίτι, παρά μόνο την είσοδο των δύο.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα «δείξουν» τον δράστη

Οι έρευνες για την εξιχνίαση δολοφονίας της 27χρονης επικεντρώνονται τώρα στα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, που θα αποκαλύψουν τον δράστη ή τους δράστες. Επίσης βγήκε και το πρώτο αποτέλεσμα DNA που πιστοποιεί πως η σορός που εντοπίστηκε στην Κω ανήκει στην Αναστάζια Ρουμπίνσκα.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει και το δείγμα DNA που βρέθηκε στα νύχια της Αναστάζια, ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι ίδιο με το δείγμα που πήραν από τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share