Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: «Ένα άψυχο σώμα δεν απεκκρίνει τις ουσίες που έχουν καταναλωθεί και έτσι...» - Αποκάλυψη "σεισμός" απο τον Γρηγόρη Λέων (Video)

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όταν μιλάμε για...»

21 Ιουνίου 2023 10:44
Δολοφονία 27χρονης στην Κω: «Ένα άψυχο σώμα δεν απεκκρίνει τις ουσίες που έχουν καταναλωθεί και έτσι...» - Αποκάλυψη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε μία αποκάλυψη "σεισμό" προχώρησε ο πρόεδρος της ελληνικής ιατροδικαστικής εταιρείας, Γρηγόρης Λέων για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, με τον Θανάση Κατερινόπουλο να ρίχνει επίσης μια "βόμβα" για το έγκλημα.

«Ένα άψυχο σώμα δεν απεκκρίνει τις ουσίες που έχουν καταναλωθεί και έτσι...»

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όταν μιλάμε για ανεύρεση σωρού μετά από μέρες μιλάμε για αλλοίωση στοιχείων. Όμως, από την εμπειρία θα σας έλεγα, ότι θα έχουμε στοιχεία κυρίως από τον εργαστηριακό έλεγχο. Επίσης από τις τοξικολογικές εξετάσεις μπορεί να δοθούν απαντήσεις γιατί μπορεί να μην υπάρχουν έντονα σημάδια βίας».

Σχετικά με τις τοξικολογικές εξετάσεις ανέφερε ο κ. Λέων ότι ένα άψυχο σώμα δεν απεκκρίνει τις ουσίες που έχουν καταναλωθεί κι έτσι οποιαδήποτε ουσία πιθανόν να έχει ληφθεί οι ανάλογες εξετάσεις θα το δείξουν.

Ο κ. Λέων ερωτώμενος εάν είναι σωστή απόφαση να μεταφερθεί η σορός της άτυχης κοπέλας, προκειμένου να ταφεί στην πατρίδα της απάντησε ότι από την στιγμή που έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητοι έλεγχοι, τότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα.

«Ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, ο Κουτσούμπας και ο Βελόπουλος, θα πληρώσουν για τη δολοφονία του δικού μου του παιδιού;» - Ξέσπασμα της μάνας Τοπαλούδη για το έγκλημα στην Κω (Video)

Ξέσπασε μιλώντας για το έγκλημα στην Κω με θύμα την 27χρονη Αναστάζια, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, της νεαρής φοιτήτριας που είχε πέσει θύμα βιασμού και άγριας δολοφονίας το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Ποια ήταν η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα που στραγγαλίστηκε - Η αγάπη για τα ταξίδια, ο νεανικός έρωτας και το μεγάλο της όνειρο (Video)

«Καρέ καρέ βλέπω τη φρίκη που βίωσε η Ελένη»

«Καρέ καρέ βλέπω τη φρίκη που βίωσε η Ελένη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της άτυχης Ελένης σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση.

«Ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, ο Κουτσούμπας και ο Βελόπουλος, θα πληρώσουν για τη δολοφονία του δικού μου του παιδιού;»

Παράλληλα, η κυρία Αρμουτίδου εξέφρασε την οργή της για το γεγονός ότι δεν υπάρχει αυστηροποίηση των ποινών για δολοφόνους και βιαστές, ασκώντας κριτική στο πολιτικό σύστημα της χώρας:

«Έχουμε νόμους ντροπής και εμπαιγμού. Με ρωτάνε εμένα που έχασα το παιδί μου τα ονειρά μου την ελπίδα μου που είμαι συνεχώς μέσα στον πόνο και τν δάκρυ;. Το δικό μου τον θάνατο θα τον πληρώσουν ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, ο Κουτσούμπας και ο Βελόπουλος, θα πληρώσουν για τη δολοφονία του δικού μου του παιδιού; Που λένε παχιά λόγια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ντρέπομαι που γεννήθηκα στην Ελλάδα! Έχουμε νόμους ντροπής και εμπαιγμού. Κοιτάνε πως θα υφαρπάξουν την ψήφο και τάζουν»

«Ντρέπομαι που γεννήθηκα στην Ελλάδα που έχουμε αυτό το πολιτικό σύστημα. Κοιτάνε πως θα υφαρπάξουν την ψήφο και τάζουν. Σε εμένα γιατί δεν τάζει κανείς κάτι; Να μου δώσουν τα λεφτά για τα δικαστήρια, την κηδεία και τα μνημόσυνα του παιδιού μου», είπε η τραγική μητέρα

Μιλώντας για τον Γολγοθά της οικογένειας της, η κυρία Αρμουτίδου δήλωσε ότι δεν υπάρχει κρατική μέριμνα ούτε για τον δικό της «θάνατο» : «Κ. Μητσοτάκη κ. Γεραπετρίτη, κ. Τσίπρα, εσείς έχετε ζωντανά τα παιδιά σας, τα αγκαλιάζετε τα συμβουλεύετε, τα στέλνετε στα καλύτερα σχολεία. Εγώ έχασα σε μια νύχτα το παιδί μου με βασανισμό και εγώ νιώθω ότι δεν έγινε κάτι. Εμένα που με θανατώσανε θα πληρώσει κανείς; Θα πληρώσει κανείς για τον θάνατο του πατέρα. Για το παιδί μου που 17 χρονών είναι κλεισμένο σε ένα δωμάτιο ».

Κατέληξε δε η κυρία Αρμουτίδου αφήνοντας αιχμές και για το σύστημα απόδοσης Δικαιοσύνης: «Ερχόμαστε στις δικαστικές αίθουσες που πάλι σκοτώνουν το παιδί μας. Κάνουν ψυχρά τη δουλειά τους όπως έχουν μάθει. Ντρέπομαι σε αυτή τη χώρα. Αν φορούν παντελόνια και είναι Έλληνες να ευαισθητοποιηθούν και να αυστηροποιήσουν τις ποινές εδώ και τώρα».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share