Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023

Κως: Ανατριχιαστική μαρτυρία 30χρονης γυναίκας για τη δολοφονία της Αναστάζια - «Κάποιος απ' το στενό περιβάλλον του 32χρονου επιχείρησε να με βιάσει στο ίδιο σημείο» (video)

«Έζησα τον ίδιο εφιάλτη - Ξέρω τι έπαθε η 27χρονη»

20 Ιουνίου 2023 22:36
Κως: Ανατριχιαστική μαρτυρία 30χρονης γυναίκας για τη δολοφονία της Αναστάζια - «Κάποιος απ' το στενό περιβάλλον του 32χρονου επιχείρησε να με βιάσει στο ίδιο σημείο» (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Κως: Η εξαφάνιση και τελικά ο θάνατος της Αναστάζια στην Κω ζωντάνεψε τον εφιάλτη που έζησε η 30χρονη Μαρία στο νησί πριν από λίγο καιρό. Ίσως ήταν εκείνη το προηγούμενο θύμα πριν την Αναστάζια.

Το MEGA φέρνει στο φως την καταγγελία μιας νεαρής γυναίκας που, όπως λέει, έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού σε απόστασή 20 μέτρων από το σημείο στο οποίο βρέθηκε η σωρός της Αναστάζια στην Κω και ο δράστης ισχυρίζεται ότι ανήκει στο πολύ στενό περιβάλλον του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Δείτε επίσης: Νέα δεδομένα στην υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης στην Κω: Σε αυτό το σπίτι δολοφονήθηκε η Αναστάζια - Ο νέος ύποπτος που εξετάζουν οι αστυνομικοί (video)

Ανατριχιαστική μαρτυρία

Ίσως ήταν εκείνη το προηγούμενο θύμα πριν την Αναστάζια. Το MEGA αποκαλύπτει την ανατριχιαστική μαρτυρία 30χρονης γυναίκας που δίνει πλέον άλλες διαστάσεις στο θρίλερ της Κω.

Μετά την εξαφάνιση της 27χρονης, ο εφιάλτης ζωντάνεψε για την 30χρονη Μαρία, αφού όπως αποκάλυψε στο MEGA, λίγες μέρες πριν, μόλις 20 μέτρα μακριά από το σημείο που βρέθηκε η σορός της άτυχης Αναστάζια, μέλος της παρέας του βασικού υπόπτου που κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης από την Πολωνία, αποπειράθηκε να την βιάσει.

30χρονη: Είναι ακριβώς το ίδιο σημείο, ακριβώς, το λέω και ανατριχιάζω. Δηλαδή ξέρω τι έπαθε η κοπέλα. Μπορώ να νιώσω τι έπαθε η κοπέλα και τρελαίνομαι γιατί δεν είδα αυτόν που μου το έκανε έμενα, δηλαδή αυτό σημαίνει πως ήτανε παρέα, ότι είναι κλίκα, πώς να το πω και θα το ξανά κάνει όσο είναι ελεύθερος.

Δημοσιογράφος: Όταν έμαθες για την κοπέλα, οι πρώτες σκέψεις;

30χρονη: Σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, ξέρω τι συνέβη στην κοπέλα. Συνέβη ακριβώς το ίδιο πράγμα. Την βρήκανε στον δρόμο, την προσέγγισαν. Η κοπέλα είχε πιει κρασί όπως λένε στην ταβέρνα, ίσως ήταν λίγο σε μέθη, μπορεί να της είπαν αυτό «να σε πάω σπίτι», να την κέρασαν μια πορτοκαλάδα, μια μπύρα, κάτι και με την πρώτη ευκαιρία της ρίξανε κάτι μέσα σε αυτό το πράγμα. Εγώ αν ήμουνα πενήντα μετρά πιο μακριά, που δεν υπήρχε κανένας, και από πάνω να ‘ναι το δέντρο που βρέθηκε η κοπέλα, πενήντα μέτρα πιο μακριά θα είχε συμβεί και σε μένα.

Το χρονικό του εφιάλτη

Ήταν βράδυ Παρασκευής 2 Ιουνίου. Η Μαρία περίμενε τη φίλη της σε μια παραλία να σχολάσει για να πάνε για φαγητό. Εκεί, την πλησίασε ο νεαρός.

30χρονη: Μου είπε τον έλεγαν… και έμενε στο Ζηπάρι, μου έδωσε το τηλέφωνό του και μου είπε ότι δούλευε στις ξαπλώστρες και ότι έκανε μασάζ στην παραλία. Μου είπε αν ήθελα μασάζ. Του είπα όχι και από εκεί ξεκίνησε όλο.

Ο άντρας από το Πακιστάν την πλησίασε αρχικά με φιλικές διαθέσεις και της έπιασε κουβέντα. Όπως λέει στο MEGA το θύμα, της έριξε κάτι στην μπύρα, μέσα σε λίγα λεπτά παρέλυσε όλο της το κορμί και τότε ο αλλοδαπός της όρμηξε για τη βιάσει.

30χρονη: Ξεκάθαρα μου έριξε κάτι μέσα. Στη μισή μπύρα, μου λέει κιόλας, ‘δεν θα πιεις την μπύρα σου;’. Ήπια την μπύρα με μια μεγάλη γουλιά. Μετά από λίγα λεπτά σκοτείνιασαν όλα, όλα σκοτείνιασαν. Δεν μπορούσα να κουνήσω κανένα μέλος του σώματός μου αλλά το μυαλό μου δούλευε.

Το μυαλό μου ήτανε ξεκάθαρο. Ήταν πολύ ξεκάθαρο το μυαλό μου. Αυτός έπεφτε πάνω μου με δύναμη, με χούφτωνε και μου φώναζε ‘δε με θες, γιατί έχω μαύρο δέρμα;’. Και του φώναζα ‘όχι, όχι’ και έκλαιγα και μου έλεγε ‘τότε τι;’.

Δημοσιογράφος: Μου είπες ότι μπορεί να είναι από την παρέα του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 27χρονης.

30χρονη: Ναι, αυτοί είναι όλοι μαζί, το πιστεύω είναι όλοι μαζί μια παρέα. Πιστεύω και πολύ πριν από μένα το έχουνε κάνει και πιστεύω θα το ξανακάνουν και θα συλληφθεί στο επόμενο θύμα, όταν θα κλαίμε και άλλη κοπέλα. Αυτό είναι το σύστημά τους.

Όπως ισχυρίζεται η Μαρία, με ότι δύναμη της είχε απομείνει πριν νιώσει εντελώς παράλυτους και τους αδένες του λαιμού της, φώναξε όσο δυνατά μπορούσε.

Δημοσιογράφος: Εσείς κάνατε τελικά την καταγγελία;

30χρονη: Στο «Χαμόγελο». Ήταν οι μόνοι που βρήκα στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Η Μαρία εύχεται να συλληφθεί σύντομα ο δράστης και καμία γυναίκα να μη ζήσει αυτό που έζησε η ίδια στα χέρια του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share