Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Δολοφονία στην Κω: Στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της Αναστάζια με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές - «Αποκλείεται να το έχει κάνει ο...» (video)

Η μαριχουάνα, το κάψιμο στο χέρι και ο Πολωνός σύντροφος - Αποκαλύψεις από πατέρα και αδερφό του θύματος

20 Ιουνίου 2023 18:17
Δολοφονία στην Κω: Στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της Αναστάζια με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές - «Αποκλείεται να το έχει κάνει ο...» (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Τη στιγμή που οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη για τη στυγερή δολοφονία στην Κω, το φως της δημοσιότητας βλέπουν φωτογραφίες της 27χρονης Αναστάζια με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές.

Συγκεκριμένα, το protothema.gr δημοσίευσε τα στιγμιότυπα από τη συνάντηση της Αναστάζια με τον 32χρονο σε μίνι μάρκετ της περιοχής από το οποίο αποχώρησαν μαζί. Σύμφωνα με το T Live και τη Ρένα Κουβελιώτη η Αναστάζια μπήκε στο μίνι μάρκετ και αγόρασε, μεταξύ άλλων, ένα μπουκάλι κρασί το οποίο άρχισε να πίνει βγαίνοντας από το μαγαζί. Η ίδια έκατσε σε ένα πεζούλι ενώ στη συνέχεια πλησίασε μια παρέα αλλοδαπών στην οποία προστέθηκε και ο 32χρονος ενώ λίγο αργότερα έφυγαν μαζί.

Σε αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων

Στο μεταξύ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στη δολοφονία της νεαρής Αναστάζια από την Πολωνία, με τον 32χρονο μέχρι στιγμής να είναι ένας από τους βασικούς υπόπτους.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης από την άλλη έδειξαν έναν μαρτυρικό θάνατο που προήλθε από ασφυξία. Ωστόσο δεν κατάφερε να προσδιοριστεί αν η ημέρα που κατέληξε η άτυχη κοπέλα είναι η Δευτέρα ή η Τρίτη.

Για τις τελευταίες επικοινωνίες με το παιδί του, το ρόλο του συντρόφου της και τα όσα έμαθε για τη μοιραία νύχτα της περασμένης Δευτέρας, όταν η 27χρονη έπεσε θύμα στυγερής δολοφονίας, μίλησε ο πατέρας της Αναστάζια στο Mega.

Ο ίδιος μέσα από την εξομολόγησή του ζητάει να αποδοθεί δικαιοσύνη, να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Είναι πεπεισμένος πως η κόρη του δολοφονήθηκε επειδή προσπάθησε να αντισταθεί στους επίδοξους βιαστές της.

«Φαντάζομαι ότι την σκότωσαν επειδή ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί της και αυτή δεν ήθελε, άρχισε να παλεύει επειδή ήταν πολύ γενναία και γυμνασμένη και δυνατή». Αρχικά όπως λέει, όταν ενημερώθηκε για πρώτη φορά, σκέφτηκε πως η Αναστάζια έπεσε θύμα απαγωγής.

«Εγώ πίστευα ότι την απήγαγαν από κάποια μαφία για να έχουν κέρδος. Αυτή η σκέψη σταμάτησε να υπάρχει στο μυαλό μου, όταν οι ελληνικές Αρχές βρήκαν από κάμερες ότι η κόρη του βρέθηκε, σε μία ομάδα και μετά πάνω στο μηχανάκι».

«Ο σύντροφος της Αναστάζια είμαι σίγουρος πως είναι αθώος»

Από το δικό του μυαλό δεν πέρασε ποτέ η σκέψη για ανάμειξη και εμπλοκή του συντρόφου της κόρης του στο έγκλημα. Αποκαλύπτει μάλιστα και το ισχυρό άλλοθι που έχει ο 27χρονος για τη νύχτα της δολοφονίας.

«Αποκλείεται να έχει κάποια σχέση ο σύντροφός της, επειδή εργαζόταν. Είχαν δέκα χρόνια σχέση. Αποκλείεται. Δε θα μπορούσε να συμμετέχει σε αυτό. Δεν είναι λογικό. Τις ώρες που έγινε αυτό, αυτός εργαζόταν».

Σε βίντεο του Mega φαίνεται ο σύντροφος της Αναστάζια να μπαίνει στο ψητοπωλείο που λίγες ώρες νωρίτερα έφαγε η 27χρονη, με μια φωτογραφία της στα χέρια, και να ρωτάει τους υπαλλήλους για την αγαπημένη του.

«Να τους βρούνε και σίγουρα δεν ήταν ένας, ήταν παραπάνω και από την πλευρά της Πολωνίας θα γίνει έρευνα από την εισαγγελία και να τους τιμωρήσουν».

Η μαριχουάνα και το κάψιμο στο χέρι

Ο πατέρας της αδικοχαμένης 27χρονης ξετυλίγει ένα μέρος από τη ζωή της κόρης του και στέκεται στα όσα ακούστηκαν για χρήση ναρκωτικών. «Ήταν 4 χρόνια στην Ολλανδία και εκεί είναι νόμιμη η μαριχουάνα, δεν ήταν εξαρτημένη, αλλά κάπνιζε. Από εκεί έφυγε γιατί έλεγε ότι εκεί όλοι είναι ναρκομανείς. Δεν έπινε πολύ, δύο μπύρες, λίγο κρασί, ίσως όχι μπύρες μόνο κρασί».

Η Αναστάζια πήρε την απόφαση να πάει το φετινό καλοκαίρι στην Κω και έπιασε δουλειά στην κουζίνα ξενοδοχείου του νησιού. Σκοπός της ήταν να κάτσει όλο το καλοκαίρι στην Ελλάδα και το φθινόπωρο να επιστρέψει στη χώρα της.

«Κάηκε από την λαμαρίνα του φούρνου. Γι’ αυτόν τον λόγο, αυτήν την ημέρα δεν πήγε στη δουλειά με τον σύντροφό της. Ήταν να βρεθούν σε ένα μπαρ με τον σύντροφό της μετά τις 22:00 η ώρα το βράδυ. Το κάψιμο ήταν στο χέρι ψηλά». Αυτό το κάψιμο όπως πιστεύει ο πατέρας της, ίσως είχε επιβαρύνει το τελευταίο διάστημα την ψυχολογία της.

«Εγώ νομίζω ότι επειδή έκαψε το χέρι της ήταν στεναχωρημένη γι’ αυτό τον λόγο και ίσως ήθελε να ανάψει τσιγάρο. Ίσως της υποσχέθηκαν ότι θα την προμηθεύσουν με αυτό και μερικές ώρες ήταν μαζί τους».

Σε ανοιχτή γραμμή με τη σύζυγό του και τον ντετέκτιβ που έχουν προσλάβει, περιμένει την επίλυση των γρίφων στο σκοτεινό έγκλημα. Τα πάντα στη ζωή του πατέρα της Αναστάζια έχουν αλλάξει και όπως τονίζει τίποτα και κανείς αυτές τις ώρες δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share