Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατροπή "βόμβα" με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο! Η απόφαση-σοκ του συζυγοκτόνου που φέρνει τα πάνω-κάτω (Video)

Χαμός με τον 34χρονο δολοφόνο της Καρολάιν

9 Ιουνίου 2023 19:22
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατροπή
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αναξιόπιστος αποδεικνύεται ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη μέσω του δικηγόρου του Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, δήλωσε ότι παραιτείται της έφεσης που είχε ασκήσει στην πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου, αλλά και αποσύρεται από τις πανελλαδικές εξετάσεις στις οποίες συμμετείχε, λόγω της δυσχερούς ψυχολογικής του κατάστασης!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος, χθες Πέμπτη, συμμετείχε κανονικά στις πανελλαδικές εξετάσεις, εξεταζόμενος στο μάθημα των Λατινικών.

Η απόφασή του να “αδειάσει” τον εαυτό του, αλλά και τον συνήγορο υπεράσπισής του, προκάλεσε εντύπωση στους υπεύθυνους των Φυλακών Μαλανδρίνου, οι οποίοι τον είδαν να προσέρχεται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, προκειμένου να γράψει για το εξεταζόμενο μάθημα.

Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr και κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του δράστη τόνισε: “Επιφυλάσσομαι για τις αποφάσεις του και τις κινήσεις του μέχρι την επόμενη δικάσιμο την Τετάρτη 14 Ιουνίου”.

Ερωτηματικά γεννούνται πάντως, για τη στάση που θα κρατήσει ο καταδικασμένος για τη δολοφονία της συζύγου του και του σκύλου τους, στο θέμα της παραίτησής του από την Έφεση, και αν το αίτημά του θα κατατεθεί τελικά στο δικαστήριο της Τετάρτης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ:

Ο εντολέας μου, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους που δεν είναι ανακοινώσιμοι να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και συγκεκριμένα της εφέσεως που άσκησε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

Ως συνήγορος του, με την από 06-06-2023 εξουσιοδότηση του, νομίμως θεωρημένη από το κατάστημα κράτησης Μαλανδρίνου, όπου και εκτίει την ποινή του, με εξουσιοδοτεί όπως προβώ σήμερα σε όλες εκείνες τις διαδικασίες προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών προκειμένου να μην συνεχιστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό.

Επιπλέον διευκρινίζεται για το θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ότι λόγω των ανωτέρω εξελίξεων και καθότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή ψυχολογική κατάσταση δεν δύναται να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του σε αυτές και ως εκ τούτου δεν θα επιχειρήσει την εισαγωγή του σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share