Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κορυδαλλός: Φόβοι για νέο κύκλο αίματος στη Greek Mafia - Αυτοκίνητο του ΣΚΑΪ η θωρακισμένη Μερσεντές των θυμάτων, κρίσιμη η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα (video)

Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού και η διαδρομή των δραστών

9 Ιουνίου 2023 08:10
Κορυδαλλός: Φόβοι για νέο κύκλο αίματος στη Greek Mafia - Αυτοκίνητο του ΣΚΑΪ η θωρακισμένη Μερσεντές των θυμάτων, κρίσιμη η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα καμένο αυτοκίνητο, δύο καλάσνικοφ και ένα συμβόλαιο θανάτου συνθέτουν το μυστήριο που καλούνται να λύσουν οι Αρχές για την εξιχνίαση της διπλής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης, με θύματα έναν 37χρονο και τον 30χρονο κουνιάδο του.

Οι Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θεωρούν πως το διπλό συμβόλαιο θανάτου που εκτέλεσαν οι δολοφόνοι με το τζιπ αποτελεί μέρος του «πόλεμου» ανάμεσα σε ομάδες ανθρώπων της νύχτας ενώ εκτιμούν ότι ανοίγει ένα νέο κύκλο αίματος στους κόλπους της Greek Mafia.

Οι Αστυνομικοί προσπαθούν να «χαρτογραφήσουν» τη διαδρομή που ακολούθησαν οι εκτελεστές με το κλεμμένο, μαύρο τζιπ μέχρι την οδό Δωδεκάτης όπου μέσα σε δύο λεπτά γάζωσαν με περισσότερες από 40 σφαίρες τον 37χρονο «Ράμπο» και τον κουνιάδο του.

Παράλληλα, έχουν στα χέρια τους υλικό από το κλειστό κύκλωμα της πολυκατοικίας που διέμεναν τα θύματα και από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ώστε να εντοπίσουν τα σημεία από τα οποία πέρασαν οι δράστες διανύοντας μια απόσταση 9 χιλιομέτρων μέχρι το τούνελ στον Σκαραμαγκά όπου έβαλαν φωτιά στο τζιπ.

Τόσο το όχημα της διαφυγής των εκτελεστών όσο και η θωρακισμένη Mercedes του «Ράμπο» και το Smart του 30χρονου έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζονται, ενώ κρίσιμη θεωρείται και η κατάθεση μιας γυναίκας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος το τελευταίο διάστημα είχε υποψιαστεί πως αποτελεί «στόχο» για τις αντίπαλες ομάδες της μαφίας και για αυτό το λόγο κυκλοφορούσε με θωρακισμένο όχημα.

Οπως έγινε γνωστό χθες το θωρακισμένο όχημα ανήκει στον όμιλο «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. » (ΣΚΑΪ) από το 2010, αλλά όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση είναι εδώ και καιρό παροπλισμένο και δεν υπάρχει γνώση για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Ο όμιλος συνεργάζεται με τις Αρχές για τις έρευνες.

Κατά πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο γίνεται αναφορά στην ανακοίνωση, είναι η θωρακισμένη Μερσεντές στην οποία βρίσκονταν τα δύο θύματα της δολοφονικής επίθεσης όταν «γάζωσαν» το αυτοκίνητο με 45 σφαίρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο για μεγάλο διάστημα και δεν γνωρίζουμε πως βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

Ο 37χρονος, γνωστός με το παρατσούκλι «Ράμπο», είχε συλληφθεί ως κατηγορούμενος για συνέργεια σε δολοφονία μετά από οπαδικό ραντεβού στη λεωφόρο Λαυρίου το 2007 ενώ φέρεται να είχε εμπλοκή και στην εκτέλεση συμβολαίου θανάτου με στόχο υψηλόβαθμο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ήταν γνωστός στις Αρχές για τις διασυνδέσεις του με νονούς της νύχτας ενώ είχε στενή σχέση με ηγετικό μέλος της Greek Mafia. Ο 30χρονος κουνιάδος του, τον οποίον οι εκτελεστές «γάζωσαν» μέσα στο γκαράζ, φέρεται να ήταν οδηγός του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στα Δερβενοχώρια το Πάσχα του 2022.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share