Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ με τον θάνατο της 68χρονης στην Καβάλα - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να την σκότωσε το κριάρι της

Στο παρελθόν είχε σπάσει πόρτες χρησιμοποιώντας τα πόδια και το κεφάλι του

4 Ιουνίου 2023 19:54
Θρίλερ με τον θάνατο της 68χρονης στην Καβάλα - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να την σκότωσε το κριάρι της
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρίλερ επικρατεί με το θάνατο της 68χρονης στην Καβάλα, καθώς οι ελληνικές αρχές εξετάζουν πλέον το ενδεχόμενο να προήλθε τελικά από φονικά χτυπήματα κριαριού και όχι ανθρώπου μετά και τη δεύτερη αυτοψία που πραγματοποίησε κοντά στο ποιμνιοστάσιο ο έμπειρος ιατροδικαστής της Κομοτηνής, το μεσημέρι της Κυριακής (4/6)

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, ο ιατροδικαστής της Κομοτηνής Νίκος Κιφνίδης στη δεύτερη αυτοψία που διενήργησε στο ποιμνιοστάσιο της 68χρονης στο Ποδοχώρι Καβάλας, διαπίστωσε την ύπαρξη ενός κριαριού -ιδιοκτησίας της γυναίκας- άνω των 70 κιλών που παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά, το οποίο μάλιστα στο παρελθόν είχε σπάσει πόρτες χρησιμοποιώντας τα πόδια και το κεφάλι του.

Νέα δείγματα την Τρίτη

Με δεδομένο το ύψος της γυναίκας καθώς και του κριαριού αλλά και των σημείων των χτυπημάτων που έφερε στο κορμί της (επιφανειακή ρήξη σπλήνας και κατάγματα πλευρών) εξετάζεται το ενδεχόμενο αν τα χτυπήματα τα κατάφερε το ζώο και γι’ αυτόν τον λόγο την Τρίτη θα ληφθεί δείγμα DNA από τα ρούχα και τα νύχια της, ώστε να διακριβωθεί εάν συνδέονται οι κακώσεις, καθώς και αν θα εντοπιστούν τρίχες ή DNA ζώου.

περιπολικό
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Πάντως οι αρμόδιες πηγές επεσήμαναν χαρακτηριστικά στο ThessToday.gr ότι η άτυχη γυναίκα δεν έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, παρά μόνο μικροεγκεφαλικές ερεθίσεις που προήλθαν από την πτώση της στο έδαφος, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι από τη θωρακική της κοιλότητα έχασε 1,7 λίτρα αίματος, απόρροια της εσωτερικής αιμορραγίας από τα τρία – τέσσερα χτυπήματα που φανερώθηκαν μετά τη νεκροτομή του Σαββάτου.

Σημειώνεται ότι οι ελληνικές αρχές συνεχίζουν να διενεργούν έρευνες για το περιστατικό.

Καβάλα: Προφυλακιστέος ο 52χρονος για το βιασμό της ανήλικης κόρης του επί 18 χρόνια

Καβάλα: Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 52χρονος άντρας από την κοινότητα Ερατεινή του δήμου Νέστου που κατηγορείται για τον επί σειρά ετών βιασμό της ανήλικης κόρης του.

Ο 52χρονος άντρας βρέθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή και κατά την απολογία του φέρεται να παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη του αλλά είπε πως αυτή ήταν που τον προκαλούσε!

Ο ίδιος, που μεταξύ άλλων βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού και των ασελγών πράξεων μεταξύ συγγενικών προσώπων, δεν ζήτησε δικηγόρο και το δικαστήριο του διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης.

Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες η καταγγελία φέρεται να έγινε από την ίδια την κόρη η οποία είναι μητέρα δυο ανήλικων παιδιών ενός και εφτά ετών αντίστοιχα, για τα οποία οι κοινωνικές υπηρεσίες και η αστυνομικές αρχές διερευνούν αν πρόκειται για παιδιά του πατέρα της.

Μάλιστα, η ιατροδικαστική υπηρεσία έλαβε γενετικό υλικό από τα δυο παιδιά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 52χρονος είναι ο πατέρας τους. Επίσης, η ιατροδικαστική υπηρεσία Θράκης ζήτησε να εξετάσει και τα άλλα εφτά αδέλφια της οικογένειας ώστε να διαπιστωθεί αν και αυτά είχαν δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share