Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Καβάλα: «Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσα μας!» Σκότωσε στο ξύλο την 68χρονη κτηνοτρόφο - Σοκάρουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής (Video)

Το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον "ψάχνουν" οι Αρχές

4 Ιουνίου 2023 14:51
Έγκλημα στην Καβάλα: «Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσα μας!» Σκότωσε στο ξύλο την 68χρονη κτηνοτρόφο - Σοκάρουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής (Video)
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στην Καβάλα: Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Καβάλας η είδηση ότι ο θάνατος 68χρονης κτηνοτρόφου, που βρέθηκε νεκρή στο μαντρί της την Παρασκευή, οφείλεται σε δολοφονία.

Την ίδια στιγμή, από δις ισόβια σε κάθειρξη 21 ετών μετατράπηκε η ποινή για τον 47χρονο που έκαψε τους ηλικιωμένους γονείς του, ανήμερα του Πάσχα του 2020, στο διαμέρισμα όπου ζούσαν, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στη Θεσσαλονίκη.

Σκότωσε στο ξύλο την 68χρονη κτηνοτρόφο - Σοκάρουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής στο μαντρί της, λίγα μέτρα από το σπίτι της στο Ποδοχώρι της Καβάλας. Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι πρόκειται για δολοφονία, καθώς η σορός της έφερε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις από χτυπήματα που της κατάφερε ο δολοφόνος.

Ο Κοινοτάρχης της περιοχής Χρήστος Διαμαντίδης, μιλώντας στο Τhesstoday.gr, περιέγραψε το θύμα ως ήσυχο άνθρωπο που δεν δημιουργούσε διενέξεις. «Ήταν ήσυχος τύπος, δεν κυκλοφορούσε πολύ, δεν είχε προβλήματα με κανέναν, περνούσε πολύ χρόνο στο ποιμνιοστάσιο της», αναφέρει.

«Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσα μας!»

Οι κάτοικοι του Ποδοχωρίου είναι τρομοκρατημένοι, καθώς υποψιάζονται πως ο δράστης μπορεί να βρίσκεται ανάμεσά τους. «Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίσαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν. Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε», σημείωσε στο Thesstoday.gr κάτοικος του χωριού.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share