Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα πήρε κρανίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος! «Ο κατηγορούμενος πάσχει από...» - Η δήλωση "φωτιά" και η έκρηξη οργής του συζυγοκτόνου στη δίκη

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν αντέχουν την απόρριψη, η απόρριψη τους κατεδαφίζει»

1 Ιουνίου 2023 16:54
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα πήρε κρανίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος! «Ο κατηγορούμενος πάσχει από...» - Η δήλωση
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στα Γλυκα Νερά: «Κόλαφος» ήταν σήμερα οι καταθέσεις που δόθηκαν στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της συζύγου Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

«Ο κατηγορούμενος πάσχει από ναρκισσιστική διαταραχή»

«Ναρκισσιστική προσωπικότητα» χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο πιλότο η ψυχίατρος και η πραγματογνώμονας της οικογένειας του θύματος Άλκηστις Ηγουμενάκη, ενώ η φίλη της Καρολάιν Θεώνη Αγγελακοπούλου κατέθεσε πως την τελευταία φορά που είχε δει την κοπέλα σε εστιατόριο του Παγκρατίου εμφανίστηκε απρόσκλητος και ο κατηγορούμενος πιλότος.

«Ο κατηγορούμενος πάσχει από αντικειμενική και ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας. Στη ναρκισσιστική διαταραχή ο άλλος γίνεται ο καθρέφτης μας. Χρειάζομαι έναν άλλο για να μου επιβεβαιώσει ότι είμαι καλός, αρεστός. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αντέχουν την απόρριψη, η απόρριψη τους κατεδαφίζει», είπε στην κατάθεσή της η κ. Ηγουμενάκη για να σημειώσει πως από τον κατηγορούμενο λείπει η ενσυναίσθηση.

«Λείπει η ενσυναίσθηση απέναντι στο παιδί του. Σκοτώνει τη μητέρα του την περίοδο που το θηλάζει. Το παίρνει στην κηδεία που έβλεπε την μητέρα του στο φέρετρο με 40 βαθμούς. Αυτά δεν τα κάνει ένας άνθρωπος που αγαπάει το παιδί του.

Ο νάρκισσος έχει μια υπεροψία και δεν αφήνει τον έλεγχο των πραγμάτων σε άλλους», ανέφερε χαρακτηριστικά η ψυχίατρος και τόνισε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο πλαίσιο της χειριστικής συμπεριφοράς του, έδωσε γράμμα στην μητέρα της Καρολάιν όπου εκεί αντιστρέφει την πραγματικότητα, γράφοντας στη γυναίκα που θρηνεί το παιδί της, «εσύ ξέρεις πόσο με αγαπούσε η Καρολάιν» και «δεν έγιναν έτσι τα πράγματα» και «όταν την ξαναδείς πες της πως την αγαπώ».

Η έκρηξη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Πάντως κατά τη σημερινή δικάσιμο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος όπως έχει ανακοινώσει αύριο δίνει Πανελλήνιες εξετάσεις, εξερράγη όταν ο συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας ανέφερε πως ο κατηγορούμενος πήγε με το ελικόπτερο και πέταξε λουλούδια στο σχολείο της Καρολάιν.

«Αναφερόμαστε σε περιστατικά που δεν έχουν συμβεί ως δεδομένα για λόγους εντυπωσιασμού. Αναφέρεται σε περιστατικά που δεν έχουν συμβεί ποτέ, σε λουλούδια που πετιούνταν με ελικόπτερο» αντέδρασε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Τέλος, σήμερα ο πρόεδρος της έδρας αναφέρθηκε στην προηγούμενη διακοπή της δίκης, λόγω κωλυμάτων των συνηγόρων υπεράσπισης για να επισημάνει.

«Όταν δίνουμε διακοπή για μία δικάσιμο και υπάρχει ένα κώλυμα θα πρέπει να προαναγγέλλεται, διαφορετικά οδηγούμαστε σε διακοπές και γίνονται αρνητικά σχόλια σε βάρος της Δικαιοσύνης». Απαντώντας ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης, είπε:

«Το ήθος και το ποιον μας είναι συγκεκριμένο. Προέκυψε και ένα κώλυμα με ένα πενταμελές στο Πειραιά, ακούστηκαν πολλά και εκτός δικαστικής αίθουσας. Δεν ήμαστε εδώ για να παρακωλύσουμε τη δικαιοσύνη, οι εξελίξεις των δικών που συμμετέχουμε μας δημιουργούν πολλά προβλήματα».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share