Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: "Μετεξεταστέος" ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος! Γιατί δεν θα δώσει τελικά πανελλαδικές εξετάσεις

Έκτακτες εξελίξεις με τον 35χρονο συζυγοκτόνο

31 Μαΐου 2023 22:05
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά:
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έκτακτη μεταγωγή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από τις φυλακές Μαλανδρίνου στις φυλακές Κορυδαλλού έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, αφού συνεχίζεται η δίκη του αύριο στο Εφετείο για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά και ο ίδιος θα δώσει το «παρών».

"Μετεξεταστέος" ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος! Γιατί δεν θα δώσει τελικά πανελλαδικές εξετάσεις

Η παρουσία του στην Αθήνα αύριο 1η Ιουνίου σημαίνει, ότι ακυρώνονται για εκείνον οι πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς είναι αδύνατο να βρίσκεται πάλι πίσω στη φυλακή το πρωί της Παρασκευής, όπου θα έδινε το πρώτο μάθημα στο εξεταστικό κέντρο που ετοιμαζόταν ήδη εντός του σωφρονιστικού καταστήματος στο Μαλανδρίνο. Η απόφασή του μάλιστα να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις, με στόχο να πετύχει την εισαγωγή του στη Νομική, είχε προκαλέσει ντόρο.

Στην πραγματικότητα ωστόσο είχε απλώς επιλέξει τη θεωρητική κατεύθυνση, χωρίς να έχει αποφασίσει, ποια σχολή θα επιλέξει στο τέλος. Πανελλαδικές πάντως δεν θα δώσει φέτος και ενδεχομένως να επιχειρήσει πάλι την επόμενη χρονιά. Αύριο θα ακούσει να καταθέτει και πάλι η γειτόνισσά του, που ισχυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες στην πρώτη ημέρα της κατάθεσή της, ότι ήταν χειριστικός απέναντι στην Καρολάιν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share