Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Χαλκιδική: «Παλικάρι μου, μου έκαψες την καρδιά» - "Τσακίζει κόκαλα" η γιαγιά του 36χρονου που σκότωσε τη σύζυγο μπροστά στο 8χρονο παιδί τους και αυτοκτόνησε (Video)

«Έκανε το κακό και μας…»

31 Μαΐου 2023 19:06
Έγκλημα στην Χαλκιδική: «Παλικάρι μου, μου έκαψες την καρδιά» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία ακόμα γυναικοκτονία στη Χαλκιδική, ήρθε για να συμπληρώσει τη λίστα των θλιβερών γεγονότων που διαδραματίζονται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Θύτης, ένας 36χρονος εργάτης σε μεταλλουργείο, ο οποίος σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους και μετά αυτοκτόνησε. Το περιστατικό έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με τη γιαγιά του δολοφόνου και αυτόχειρα να είναι συντετριμμένη.

Πρέπει μάλιστα να τονιστεί πως το 8χρονο παιδί νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, καθώς τραυματίστηκε από τα σκάγια που εξαπέλυσε ο πατέρας του.

"Τσακίζει κόκαλα" η γιαγιά του 36χρονου που σκότωσε τη σύζυγο μπροστά στο 8χρονο παιδί τους και αυτοκτόνησε

Όπως υπογράμμισε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στον Στρατή Λημνιό η γιαγιά του θύτη “έκανε το κακό και μας έκαψε… Μου έκαψε την καρδούλα μου”.

Έγκλημα στην Χαλκιδική: «Η εικόνα που είδα ήταν έντονη... Το παιδάκι ήταν συνεχώς κοντά στην μητέρα του» - Σοκάρει η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου για όσα αντίκρισε (Video)

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία στη Στρατονίκη Χαλκιδικής μετά την οικογενειακή τραγωδία με θύμα μια 39χρονη μητέρα και δράστη και αυτόχειρα τον 36χρονο σύζυγό της.

Ο 36χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα και μπροστά στο 8χρονο παιδί τους την 39χρονη σύζυγό του, ενώ λίγο αργότερα έδωσε και εκείνος τέλος στη ζωή του.

Το μεγαλύτερο παιδί τους δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι αλλά στο σπίτι των παππούδων του. Το ζευγάρι που πρόσφατα είχε φτιάξει το νέο του σπίτι, σύμφωνα με συγγενείς και φίλους φέρεται να αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα.

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου θεσσαλονίκης και χωρίς να κινδυνεύει η υγεία του νοσηλεύεται ο 8χρονος γιος του ζευγαριού που τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά και εκείνος οταν ο πατέρας του δολοφόνησε μπροστά στα μάτια του τη μητέρα του.

Μάλιστα ο 8χρονος την ώρα που ο πατέρας του πυροβόλησε τη μητέρα του ήταν στην αγκαλιά της ενώ επί 5 ώρες μετά το άγριο έγκλημα περιφερόταν μέσα στο σπίτι ανήμπορο να αντιδράσει.

«Η εικόνα που είδα ήταν έντονη... Το παιδάκι ήταν συνεχώς κοντά στην μητέρα του» - Σοκάρει η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου για όσα αντίκρισε

Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου, που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και εξέτασε τους δυο νεκρούς μίλησε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», για όσα αντίκρισε μόλις βρέθηκε εκεί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share